• Opbouwspots
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Opbouwspots

5 resultaten

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe keukenverlichting heb je verschillende opties. Je bent uiteraard afhankelijk van de ruimte die je hebt om te bepalen of je voor inbouw- of opbouwspots kiest. Bij GAMMA vind je de juiste spots voor jouw situatie. Zowel online als in onze bouwmarkten kun je de ideale opbouwspots kopen voor jouw keuken. Bekijk direct ons assortiment in onze webshop.

Maximaal wattage van de lamp

Eigenlijk is het aantal Watt alleen handig om de energie in Joule te berekenen die de lamp verbruikt per seconde. De lichtsterkte kun je er niet direct uit aflezen. Daarvoor kun je kijken naar het aantal lumen dat de lamp heeft. Je kunt bij ons opbouwspots kopen van verschillende wattages, zoals:
- 8 Watt
- 14 Watt
- 40 Watt

Zo kies je jouw perfecte opbouwspot

Naast het wattage en de energieklasse kun je in onze webshop ook heel eenvoudig het aantal lumen (dus de lichtopbrengst), het type lichtbron, de lampfitting, de reviewscore, het materiaal en de prijscategorie gebruiken als selectiecriterium. Aan de linkerkant in het menu kun je simpel klikken op jouw wensen en eisen. Zo kom je automatisch uit bij de opbouwspots die perfect zijn voor jouw keuken.

Profiteer van ons klusadvies

Natuurlijk kun je bij GAMMA de beste producten kopen met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn we ook de rechterhand van iedere klusser, met dank aan onze uitgebreide sectie klusadvies op allerlei gebieden. Hier vind je hulp bij de meest diverse klussen. Check bijvoorbeeld ons stappenplan spotverlichting of halogeen of LED lampen. Daar heb je vast iets aan als je aan de slag gaat met je nieuwe opbouwspots. Heb je daarna nog een vraag over je klus, stel hem dan gerust aan onze kluschat. Klik rechtsonder op de pagina op het icoon voor de chat. Wij helpen je graag verder met het juiste antwoord!

Recent bekeken