• Trekker
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Trekker

15 resultaten

Ken je dat? Druppels en zeepresten op de wanden of de glazen ruiten van je douche na het douchen? Het is daarom altijd verstandig om je douche direct na gebruik goed droog en schoon te maken. Een trekker of raamwisser is dan een handig hulpmiddel. Maar je kunt een trekker ook gebruiken voor andere schoonmaakklussen in huis. Bijvoorbeeld om de ramen te zemen. Neem eens een kijkje in ons online assortiment trekkers en raamwissers. Of breng een bezoek aan een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt.

Wat is een trekker?

Een trekker of raamwisser is een handzaam hulpmiddel waarmee je gemakkelijk je ramen of glazen ruiten van de douchecabine schoon en droog maakt. Je wist als het ware het water en de druppels van de ramen af. In het geval van het zemen van de ramen van je huis, wordt vaak ook een zeem gebruikt bij het ramen lappen.

Diverse soorten raamwissers

Je vindt bij GAMMA diverse soorten raamwissers en trekkers. Aangezien steeds meer mensen de raamwisser gebruiken direct na het douchen, zijn verschillende trekkers binnen ons assortiment voorzien van een ophangsysteem. Daarmee hang je de trekker op aan de muur of aan de glazen wand van je douche. Op die manier is je raamwisser altijd binnen handbereik. Verder hebben we ook complete raamwassets. Daarin vind je niet alleen trekkers, maar bijvoorbeeld ook een spons en een telescopische uitrekstang.

Daarom koop je een trekker bij GAMMA

Of je nu een trekker gaat kopen bij GAMMA of een heel ander product op je wensenlijstje hebt staan: als je bij ons shopt, profiteer je keer op keer van diverse voordelen. Zo kun je bij ons:
• zelf je bezorgdag kiezen;
• kiezen uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• profiteren van tips en adviezen via ons klusadvies;
• vragen stellen via de handige kluschat;
• allerhande gereedschap huren.

Recent bekeken