Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
  • Acculader
toon meer toon minder
Meer informatie


3 resultaten
Bekijk de TOP 10
Kärcher laadstation en batterij Window Vac 5
Kit bestaande uit een Kärcher laadstation en een vervang-accu voor de Window Vac WV 5. Zowel de vervang-accu als de Window Vac kunnen beiden worden geladen en opgeborgen in het ... Kit bestaande uit een Kärcher laadstation en een vervang-accu voor de Window Vac WV 5. Zowel de v...
49.
99
Bekijk alles in acculader
Kärcher laadstation Window Vac 5
Het moderne Kärcher laadstation voor de Window Vac WV 5 kan zowel de accu alleen als de volledige Kärcher Window Vac laden en opslaan. Het moderne Kärcher laadstation voor de Window Vac WV 5 kan zowel de accu alleen als de volledige...
29.
99
Bekijk alles in acculader

Soms moeten bepaalde onderdelen van het schoonmaakapparaat vervangen worden. Bij GAMMA zijn meerdere accessoires te verkrijgen voor schoonmaakapparaten als stoomreinigers en stofzuigers. Accessoires voor uiteenlopende merken, zoals telescoopstelen, meubelborstels, asfilters, stofzakken, stoffilters, plintenzuigmonden en zuigborstels. Ook autozuigmonden, bio-ontkalkers, velgenwasborstels, reinigingsmiddelen en microvezeldoekjes behoren tot het ruime assortiment.

Kärcher accessoires

De apparaten van Karcher gaan lang mee. Maar soms moeten bepaalde onderdelen vervangen worden of heeft u behoefte aan een extra accessoire. Bij GAMMA vindt u verschillende accessoires en onderdelen voor uw Karcher schoonmaakapparaat.

Stofzuigerzakken voor Kärcher stofzuiger

Vang al het stof en vuil op in uw Kärcher stofzuiger. Een Karcher stofzuigerzak in uw stofzuiger zorgt voor een optimaal zuigresultaat.

Ontkalker voor Kärcher stoomreiniger

Speciaal voor uw Kärcher stoomreiniger zijn er de ontkalker sticks. Dankzij de ontkalkende werking verwijdert u alle opgebouwde kalk uit uw stoomreiniger.

Recent bekeken