• Plantentrolley
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Plantentrolley

2 resultaten

Bij schoonmaak- of onderhoudswerkzaamheden is het lastig als je constant die zware plantenbakken moet versjouwen. Maak het jezelf makkelijker door onder de plantenbak een plantentrolley te plaatsen. Deze vind je in het assortiment van GAMMA. Zo zorg je ervoor dat je een zware plantenbak makkelijk kunt verrijden en dat je in alle hoeken en gaten goed jouw werkzaamheden kunt uitvoeren. De ideale trolley voor jouw plantenbak koop je in ons assortiment. Bekijk hier welke verschillende soorten en maten we voor je hebben. Maak een selectie en je kunt eenvoudig jouw nieuwe plantentrolley kopen.

Welke trolley past bij jouw plantenbak?

Bij GAMMA kun je terecht voor een divers aanbod trolleys. Je kunt een selectie maken in vorm, materiaal, afmeting en prijs. Wanneer je een grote zware plantenbak hebt, kun je ook selecteren op draagvermogen. Dan weet je zeker dat de trolley het gewicht van jouw plantenbak aan kan. Pas de juiste filters toe en krijg de trolleys te zien die voldoen aan jouw wensen.

Jouw nieuwe plantentrolley koop je zo!

Bepaal eerst uit welk soort materiaal jij graag wilt dat jouw trolley gemaakt is. Kies je voor grenen of voor hout? En welke vorm is passend voor de plek waar hij komt te staan? Kies je liever een ronde trolley of een vierkante? En hoe groot moet de trolley zijn? Vergeet ook niet te letten op de afmeting van de plantenbak die erop komt te staan. Het zou vervelend zijn als hij eraf wankelt omdat de trolley te klein is voor de bodem. Wat je ook zoekt, jouw nieuwe plantentrolley koop je bij GAMMA.

De juiste plantenbak bij jouw trolley

Stel, je hebt een nieuwe plantentrolley aangeschaft en je bent zo enthousiast dat je er eigenlijk nog één wilt aanschaffen. Zoek je dan nog een bijpassende plantenbak voor op de trolley? Die vind je ook in het assortiment van GAMMA. Bekijk hier het aanbod plantenbakken dat we voor je hebben.

Recent bekeken