2 resultaten
Gordijnroedes op maat laten maken
op maat
Juiste gordijnroede niet gevonden? Stel zelf je gordijnroede samen in de gewenste afmeting, afwerking en kleur. Breedte mogelijk tot 400 cm. Juiste gordijnroede niet gevonden? Stel zelf je gordijnroede samen in de gewe...
Gordijnrails op maat laten maken
op maat
Juiste gordijnrail niet gevonden? Stel zelf je gordijnrails samen in de gewenste afmeting en afwerking. Breedte mogelijk tot 1500 cm. Keuze uit diverse modellen Juiste gordijnrail niet gevonden? Stel zelf je gordijnrails samen in de gewenste afmeting en afwe...

Natuurlijk wil je jouw nieuwe jaloezieën bevestigen op de best mogelijke manier. Je hebt ze immers met zorg uitgekozen en wilt dat ze goed en handig op het kozijn blijven zitten. Gelukkig kun je bij GAMMA de juiste applicatie kopen voor elk type raamkozijn. Bekijk direct online ons assortiment en kies de juiste applicatie voor jouw situatie.

Jaloezieën aan een draai/kiepraam: het kan!

Je hebt niet voor niets gekozen voor draai/kiepramen: dat zorgt ervoor dat je goed kunt luchten. Af en toe een raampje open zetten als je behoefte hebt aan frisse lucht, dat moet natuurlijk kunnen. Maar wat nu als je jaloezieën wilt plaatsen tegen de zon? Bij GAMMA hebben we speciale applicatiesteunen waarmee je lamellen kunt bevestigen aan draai/kiepramen. Zo profiteer je van het beste van beide werelden. Er zijn verschillende soorten klemsteunen om uit te kiezen, dus kijk op je gemak welke het beste bij jouw situatie past.

Ook voor het reinigen van lamellen

Als je de jaloezieën of lamellen eenmaal goed hebt bevestigd, heb je er nog jarenlang plezier van. Maar ze worden natuurlijk wel gaandeweg vuil door ronddwarrelend stof. Daar hebben wij dé oplossing voor: een horizontale jaloeziereiniger. Hiermee maak je zowel de boven- als de onderkant van de lamellen tegelijk schoon. Welk type en welke breedte je ook hebt, je kunt er alle jaloezieën mee schoonmaken. En na afloop reinig je de afneembare microvezeldoek heel eenvoudig!

Kies hier je jaloezieën op maat

  1. Selecteer in onze configurator je type raam, lamelbreedte, kleur en laddertype.
  2. Vul vervolgens de afmeting in van je jaloezieën. Lees hiervoor eerst de meetinstructie goed door.
  3. Kies je afwerking (bedieningszijde, bedieningsmethode, etc.).
  4. Controleer je bestelling en plaats hem direct in de GAMMA webshop. We bezorgen jouw lamellen gratis bij de vestiging bij jou in de buurt. Daarna is het aan jou om ze te bevestigen met de praktische klemsteunen die wij voor draai/kiepramen hebben.

Recent bekeken