2 resultaten
Gordijnroedes op maat laten maken
op maat
Juiste gordijnroede niet gevonden? Stel zelf je gordijnroede samen in de gewenste afmeting, afwerking en kleur. Breedte mogelijk tot 400 cm. Juiste gordijnroede niet gevonden? Stel zelf je gordijnroede samen in de gewe...
Gordijnrails op maat laten maken
op maat
Juiste gordijnrail niet gevonden? Stel zelf je gordijnrails samen in de gewenste afmeting en afwerking. Breedte mogelijk tot 1500 cm. Keuze uit diverse modellen Juiste gordijnrail niet gevonden? Stel zelf je gordijnrails samen in de gewenste afmeting en afwe...

Is het tijd dat er nieuwe gordijnen worden opgehangen? Dit kan met gordijnrails of met gordijnroedes van GAMMA. Het doel van een gordijn is het verkrijgen van privacy of het verduisteren van een ruimte. Om tot het optimale resultaat te komen, zodat het gordijn aansluit op de muur of het raam, zijn bochten aan het eind van de rails erg handig. In sommige gevallen moet het gordijn de hoek om en wil je natuurlijk geen open gaten tussen twee ramen. Ook dan komen bochten in gordijnrails of roedes erg van pas. De juiste bocht vind je in ons assortiment!

Welke bochten zijn beschikbaar?

GAMMA heeft de keuze uit meerdere productlijnen voor bochten. Zo kan je kiezen uit onder andere:
- Roede 28mm industrieel
- U-Rails
- Endless Rails

Geen enkele hoek is hetzelfde en daarom zijn er ook bochten beschikbaar in diverse scherptes. Denk hierbij aan de 90-graden bocht, de meest voorkomende variant. Daarnaast hebben we bij GAMMA ook bochten van 135-graden. Kies jouw ideale bocht!

Zo koop je jouw bocht!

Kies de stijl die het best bij je past. Of dat nou een bocht is van 90-graden of een bocht van 135-graden. Misschien heb je al gordijnrails hangen die nu niet goed aansluitend zijn? Dan is het belangrijk na te gaan welk type rail je nu al hebt, zodat de gordijn soepel door de rails of over de roede kan glijden. Filter de voor jou passende productlijn en kies jouw bocht!

GAMMA klusadvies

Je kunt voor klusadvies terecht in de bouwmarkten of kijk op onze klusadviespagina's. Je vindt hier antwoorden op veelgestelde klusvragen en handige klusvideo’s.

Recent bekeken