tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Lamellen

30 resultaten
Bekijk de TOP 10

Lamellen in standaard maten kopen bij GAMMA

Passen verticale lamellen bij jouw woonstijl? Bij GAMMA vind je lamellen in standaard maten als raamdecoratie om je huis mooi af te maken. Deze verticaal hangende lamellen zijn erg praktisch voor hoge ramen. Ook bij een schuifpui zijn kant-en-klaar lamellen ideaal: je schuift de lamellen gewoon mee op, net zover als je de pui openzet. Belangrijk voor lamellen in standaard maten is wel dat het gaat passen. Bij GAMMA vind je een breed assortiment kant-en-klaar lamellen in verschillende standaard maten, zodat er altijd wel een lamel past bij jouw hoge ramen of schuifpui. Lengtes verschillen van 130 cm tot 260 cm, en de breedtes variëren van 90 cm tot 200 cm. Daarnaast heb je nog de keuze om de standaard maat lamellen in het kozijn of op het kozijn te plaatsen, waardoor je een klein beetje speling overhoudt. Bekijk onze tips over raamdecoratie opmeten om erachter te komen welke standaard maat lamel je nodig hebt voor jouw huis. Gaat het toch niet goed genoeg passen? Maak dan gebruik van onze inkortservice voor kant-en-klaar lamellen om het passend te maken. Doe je het liever helemaal zelf? We helpen je graag een handje met ons klusadvies over lamellen inkorten.

Kant-en-klaar lamellen voor flexibiliteit

Kies je voor lamellen, dan kies je voor flexibiliteit. Je kunt ze namelijk volledig sluiten, voor complete verduistering en privacy, maar ook half opendraaien. Dan geniet je van fraai gefilterd licht. De bediening is eenvoudig, door aan het touwtje te trekken draaien de kant-en-klaar lamellen precies zover als je wilt. Bovendien kun je ze ook over de rails samentrekken, voor als je je raam even helemaal vrij wilt hebben. Verder heb je qua stijl ook met lamellen in standaard maten keuzes in kleur en materiaal. Zo vind je bij GAMMA stoffen en kunstof lamellen in standaard maten, en kun je kiezen tussen zowel neutrale kleuren als fleurige kleuren.

Standaard maat lamellen online bestellen

Jouw nieuwe standaard maat lamellen bestel je eenvoudig online, maar koop je net zo makkelijk in een GAMMA-bouwmarkt die altijd bij je in de buurt te vinden is. In de bouwmarkt kun je ook terecht bij onze klusexperts om tips te krijgen over het monteren en onderhouden van de kant-en-klaar lamellen. Doe je liever alles online? Bekijk alle praktische info over jouw te bestellen kant-en-klaar lamellen, en kom meer te weten over bezorging, bezorgkosten en onze services.

Recent bekeken