toon meer toon minder
  • Badkamerspiegel
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Badkamerspiegel

76 resultaten

Je kijkt er elke dag in, maar hoe vaak sta je er eigenlijk bij stil dat je een badkamerspiegel hebt? En als je dan eenmaal wat verder erin duikt, merk je dat er enorm veel keuze is op spiegelgebied. Bij GAMMA kun je de juiste badkamerspiegel kopen en zo een nog mooier eindresultaat bereiken met je verbouwing. Bekijk direct online ons assortiment en kies de perfecte spiegel voor jouw badkamer.

De beste merken badkamerspiegels

Misschien heb je al een voorkeur voor een bepaald merk, omdat je jezelf al behoorlijk verdiept hebt in de diverse spiegels die verkrijgbaar zijn voor je badkamer. Dat komt mooi uit! In onze webshop vind je badkamerspiegels van de beste merken, zoals:
- Plieger
- Bruynzeel
- Tiger

Verkrijgbaar in alle soorten en maten

Of je nu een badkamerspiegel zoekt die kleiner is dan 25 cm breed, bijvoorbeeld een vrijstaande spiegel of spiegeltegel speciaal voor je make-up of een hele grote van meer dan 1 meter breed: GAMMA heeft ze! We hebben ook nog de keuze uit spiegels met of zonder verlichting. Die keuze is natuurlijk helemaal aan jou: heb je genoeg licht in je badkamer of vind je het wel fijn om extra licht te hebben bij je badkamerspiegel? Je kunt in onze webshop aan de linkerkant eenvoudig selecteren op jouw voorkeuren. Zo kom je vanzelf uit bij de badkamerspiegel die helemaal past bij jouw wensen en eisen.

Het materiaal van je badkamerspiegel

Zoals je vast wel weet, is een spiegel een glasplaat met een laagje zilver. Maar het design van de rest kies je helemaal zelf. Misschien wil je een badkamerspiegel die helemaal van glas is of juist eentje van aluminium, hout, metaal of MDF. Wat je wensen ook zijn, in ons assortiment vind je vast en zeker wat je zoekt. Je kunt je nieuwe badkamerspiegel kopen in onze winkels, maar ook direct online.

Recent bekeken