• Duoblok
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Duoblok

12 resultaten

Als je een aansluiting op de riolering hebt in het toilet of badkamer, wil je daar het juiste toilet aan monteren. Plaats een duoblok van GAMMA om jouw badkamer of toilet compleet te maken. Voor elk type badkamer ga je het juiste duoblok vinden in ons online assortiment. Door het geschikte duoblok te plaatsen toiletteer je voortaan comfortabel. Je kunt een selectie toepassen op onder andere breedte, lengte, hoogte, vorm van de zitting en diameter van het afvoergat. Door de juiste selectie toe te passen vind je jouw nieuwe duoblok!

Welk duoblok past het best bij jou?

GAMMA heeft een zeer uitgebreid aanbod merken duoblokken. Zo vind je hier duoblokken van merken als:
- Van Marcke GO
- Atlantic
- Lafiness
- SPHINX
- GEBERIT

Niet elke aansluiting in je toilet of badkamer is hetzelfde. Daarom hebben duoblokken veel verschillende maten. Als je op zoek gaat naar jouw geschikte duoblok, is het belangrijk vooraf een aantal maten op te nemen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Bijvoorbeeld dat het duoblok niet aansluit op de afvoerbuis. Ben je op zoek naar een muuruitlaat of een vloeruitlaat? Het is belangrijk dit vooraf te inventariseren voordat je jouw nieuwe duoblok gaat kopen!

Zo koop je jouw nieuwe duoblok!

Ben je opzoek naar een duoblok met muuruitlaat of met een vloeruitlaat? Daar zijn namelijk verschillende soorten duoblokken voor. Zorg dat het duoblok de juiste maat heeft voor de watertoevoer, maar vergeet ook niet naar de diameter voor het afvoergat te kijken. Uiteraard kun je ook selecteren op prijs als dat voor jou de doorslag geeft. Of vind je het belangrijk wat anderen vinden van het toilet? Selecteer dan op reviewscore. Maak een selectie en vind jouw duoblok!

Vragen over het monteren van het duoblok?

Kom je er niet helemaal meer uit? Geen zorgen! GAMMA helpt je graag. Hiervoor hebben we de live kluschat in het leven geroepen. Op doordeweekse dagen kun je gebruik maken van de kennis van één van onze experts tussen 9.00 en 21.00 uur. Op zaterdag staat er een expert voor je klaar tussen 9.00 en 17.00 uur en op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

Recent bekeken