• Kokendwaterkraan
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Kokendwaterkranen

5 resultaten

Kokendwaterkraan kopen bij GAMMA

De naam zegt het al, met een kokendwaterkraan krijg je direct kokend water, vanuit de kraan. Hier komt dus geen waterkoker en wachttijd bij kijken. Binnen een mum van tijd zet je een kopje of pot thee, en vul je met hetzelfde gemak een pan voor het bereiden van een maaltijd. Daarnaast bespaar je met een kokendwaterkraan op de energiekosten, omdat je geen elektriciteit meer gebruikt om je water te koken. En heb je kinderen? Maak je dan geen zorgen over veiligheid. De heetwaterkranen van GAMMA hebben een kinderslot. Bekijk ons assortiment kokendwaterkranen en zet binnen enkele seconden een kopje thee voor jezelf en je gasten.

Onze heetwaterkranen

In ons assortiment heetwaterkranen vind je topmerken, zoals GROHE. De GROHE kokendwaterkraan is een van de bekendste in haar soort. GROHE brengt al jarenlang de meest innovatieve en prijswinnende badkamer- en keukenkranen op de markt. Deze kokendwaterkranen zijn erg veilig, met kinderbeveiliging en een kokendwaterstraal die niet spettert. Verder heeft de GROHE kokendwaterkraan de mogelijkheid heet water, warm water en koud water te leveren. Daarom wordt het ook wel de 3-in-1 kokendwaterkraan genoemd. De GROHE heetwaterkoker heeft daarnaast een A-label voor energie-efficiëntie, mede dankzij een kokendwaterboiler die op een zogeheten Holiday Mode gezet kan worden. Zo wordt de temperatuur van de kokendwaterboiler beperkt tot 60° C.

Met een GROHE kokendwaterkraan haal je dus echt kwaliteit in huis. Met één druk op de touch-knop krijg je direct kokend water uit de kraan, tot wel 7 liter. Zo gebruik je de GROHE kokendwaterkraan eenvoudig voor een pot thee of kopjes koffies, en net zo makkelijk voor het vullen van een kookpan om je maaltijd te bereiden. Alle voordelen van de kokendwaterkraan op een rij:

  • Direct kokend water uit je kraan, tot wel 7 liter
  • Straal spettert niet
  • Kinderbeveiliging
  • Energiebesparend
  • Duurzame kokendwaterboiler
  • Eenvoudige bediening
  • Kokend water, normaal water en koud water mogelijk

Kokendwaterkraan kopen: webshop en bouwmarkt

Bij GAMMA zijn de kokendwaterkranen verkrijgbaar in de webshop en bouwmarkt. Je haalt bij ons altijd een betrouwbaar, kwalitatief en veilig systeem in huis, met een modern design. Bekijk bij de specifieke productomschrijving of de heetwaterkraan die jij wilt op voorraad is, en kom meer te weten over bezorging, bezorgkosten en onze services, zoals GAMMA Klusservice. Wij installeren de kokendwaterkraan vakkundig voor je! Als je meer te weten wilt komen over de verschillende kokendwaterkranen of de installatie, neem dan gerust contact met ons op via de kluschat of kom langs bij een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt. En binnen de kortste keren zet je al in een aantal seconden een kopje thee!

Recent bekeken