toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Mozaïek tegels

11 resultaten
Bekijk de TOP 10

Mozaïektegels kopen bij GAMMA

Mozaïektegels zijn zeer geschikt om een ruimte een luxe uitstraling te geven. Daarnaast koop je mozaïektegels als je voor een bijzondere look wilt gaat. Mozaïektegels zijn op speciale matjes aangebracht waardoor het zetten van de tegels heel eenvoudig is. Bij GAMMA vind je niet alleen een ruim aanbod van verschillende soorten mozaïekmatjes, maar ook alles wat je nodig hebt voor het zetten van de tegels, zoals tegellijm en voegmiddelen.

Mozaïektegels voor de badkamer

Mozaïektegels kunnen in veel verschillende ruimtes worden aangebracht. Denk hierbij aan de achterwand van een keuken, in het toilet, maar ook als eyecatcher in de hal zijn mozaïektegels zeker op hun plaats. Een ruimte waar mozaïektegels het meest worden gezet, is de badkamer. Door je favoriete ruimte in te richten met mozaïektegels en enkele mooie badkameraccessoires creëer je een unieke stijl. Er zijn verschillende soorten mozaïektegels voor de badkamer verkrijgbaar:

  • mozaïektegel
  • keramische tegel
  • metrotegel
  • glasmozaïektegels

Durf jij het net iets anders aan te pakken, dan kies je voor glasmozaïek voor de badkamer. Glasmozaïek voor de badkamer is eenvoudig toe te passen. Voel je je creatief, dan is het ook erg leuk om glasmozaïek te combineren met een neutrale tegel. GAMMA heeft een ruim aanbod glasmozaïek voor de badkamer.

Mozaïekwandtegels en mozaïekvloertegels

Mozaïekwandtegels worden het meest gebruikt, maar ook heb je de keuze om mozaïekvloertegels te zetten. Mozaïekvloertegels komen het best tot hun recht in de badkamer, maar ook in een landelijk ingerichte hal of in de keuken staan deze mozaïekmatjes schitterend. Twijfel je over welke keuze je moet maken voor de door jou gekozen toepassing, vraag dan een van de medewerkers in de bouwmarkt. Het zetten van de mozaïekmatjes voor de vloer werkt in de basis hetzelfde als mozaïekwandtegels.

Mozaïektegels voor de badkamer kopen

Heb jij in gedachten de badkamer al helemaal ingericht met mooie glasmozaïektegels? Dan ben je van harte welkom in een van onze bouwmarkten om je aankopen te doen. Online mozaïektegels kopen is ook mogelijk. Wil je weten hoe je de mozaïektegels moet zetten, kijk dan op onze website voor klusadvies.

Recent bekeken