close

Ontstoppers

De gootsteen of wc kun je zelf ontstoppen. Er bestaan allerlei huis-, tuin- en keukenmiddeltjes die vaak hun werk goed doen. Soms is er meer nodig. Bij GAMMA vind je dan een speciale ontstoppingsveer waarmee je het probleem milieuvriendelijk oplost. Nog simpeler is de gootsteenplopper, een ontstopper met zuignap en houten steel. Lukt het niet? Dan kun je altijd nog uitwijken naar een chemische ontstopper. Niet zo goed voor het milieu, maar soms helpt alleen grof geschut.

Afvoer verstopt of wc verstopt?

Zit de afvoer of de wc verstopt, dan kun je natuurlijk een loodgieter bellen. Maar vaak kun je het zelf ook oplossen met een van de onstoppers die je bij GAMMA koopt.

Afvoer ontstoppen met ontstoppingsveer

GAMMA verkoopt een aantal ontstoppingveren, die bestaan uit een spiraalveer met een soort grijphandje. De veer is flexibel zodat je er bochten mee kunt maken.

Wc ontstoppen met gootsteenontstopper

Voor het ontstoppen van de gootsteen of wc-afvoer is vloeibare gootsteenontstopper een gemakkelijke oplossing. Let wel op bij het gebruik van deze middelen dat het kan bruisen.

Doucheputje ontstoppen

Om verstoppingen te voorkomen, is het verstandig geregeld het doucheputje open te maken en leeg te halen. Toch een verstopping? Bij GAMMA vind je geschikte middelen om de afvoer te ontstoppen.