Je gekozen filters: wis filters
  • Eufy
toon meer toon minder
Meer informatie


1 resultaten
Eufy Alarmsysteem 5-delig
Smarthome systeem: Google home, Amazon Alexa
Beveilig je woning eenvoudig met het 5-delige alarmsysteem van Eufy. Het beveiligingssysteem bestaat uit een Homebase 2, een bedieningspaneel, bewegingssensor en 2 raam-/deursen... Beveilig je woning eenvoudig met het 5-delige alarmsysteem van Eufy. Het beveiligingssysteem best...
169.
00
Bekijk alles in alarmset

Veilig wonen met een Eufy alarmsysteem

Een alarmsysteem van Eufy zorgt voor een veilig gevoel in en om het huis. In de basis bestaan de alarmsystemen van dit merk allemaal uit een HomeBase. Hieraan koppel je producten van Eufy om zo precies het gewenste alarmsysteem voor jouw woning samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een bedieningspaneel en meerdere deur- en raamsensoren in combinatie met bewegingssensoren. Ga je direct voor een compleet systeem, dan vind je bij Gamma ook een set waarmee je direct een goed begin maakt aan je alarm systeem voor thuis. De montage van verschillende onderdelen is snel geregeld en vaak een kwestie van minuten. Dat komt omdat je geen bedrading aan hoeft te leggen.

Draadloos en gemakkelijk via de app

Eufy staat voor gebruiksgemak en maakt een beveiligingssysteem daarmee bereikbaar voor iedereen. Alle producten van dit merk monteer je gemakkelijk op iedere gewenste locatie. De Eufy Security app zorgt ervoor dat je altijd een melding krijgt wanneer beweging wordt gedetecteerd. Je gebruikt de app ook om nieuwe producten te installeren en om verdere instellingen en voorkeuren te regelen. Zo is het plaatsen van een extra deur- of raamsensor bijvoorbeeld snel geregeld. In tegenstelling tot veel andere alarmsystemen, betaal je bij een systeem van Eufy geen abonnementskosten. De HomeBase heeft een ingebouwd geheugen. Daarop vind je de beveiligingsbeelden lokaal terug.

Extra gemak met een Eufy draadloze deurbel

Een laagdrempelige manier om te beginnen met het beter beveiligen van je huis, is het aanschaffen van een draadloze deurbel van Eufy. Je sluit de deurbel afhankelijk van je voorkeur draadloos of bedraad aan. Wanneer mensen aanbellen, krijg je daarvan direct een melding in de Security app en hoor je een geluidsignaal uit de HomeBase. Om op meerdere plekken in huis de bel te horen, schaf je een extra Chime aan. Ben je even niet thuis, dan communiceer je gemakkelijk via je de app met degene die voor de deur staat. Maar ook wanneer iemand wél in de buurt van de bel komt, maar niét aanbelt, krijg je een melding. Zo is een draadloze deurbel direct een beveiligingscamera.

Recent bekeken