Je gekozen filters: wis filters
  • Ring
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie


1 resultaten
Ring Alarmsysteem 5-delig
5 klantreviews
Nieuwe look, dezelfde uitstekende bescherming Het Ring Alarmsysteem 5-delig (2de generatie) is een geweldige manier om je hele huis of appartement te beschermen als je dat nog n... Nieuwe look, dezelfde uitstekende bescherming Het Ring Alarmsysteem 5-delig (2de generatie) is ee...
219.
00
Bekijk alles in alarm

Ring Alarmsysteem bij GAMMA

Ben je op zoek naar een compleet alarmsysteem voor thuis dat je zelf eenvoudig installeert? Het beveiligingssysteem van Ring is daar het antwoord op. Ontdek het assortiment van Ring bij GAMMA.

Van deurbel tot raamsensor

De beveiligingsset van Ring bestaat uit diverse onderdelen, die samen de basis vormen voor een compleet beveiligingsysteem. In deze set zitten het basisstation, een bedieningspaneel, een signaalversterker en een contact- en bewegingssensor. De onderdelen installeer je zelf eenvoudig. De verschillende onderdelen sluit je op het basisstation aan en je verbindt ze onderling via de Ring-app. De sensoren zet je neer op de plek die je wenst. Dit kan zijn in de woonkamer of in de hal. Het systeem signaleert alle ongewenste activiteiten in huis.

Wil je weten wie er voor de deur staat als er aangebeld wordt? Breid het alarmsysteem voor je woning dan uit met een videodeurbel. Voor een extra veilig gevoel zijn er ook aparte raamsensoren die signaleren dat een gesloten raam geopend wordt.

Installeer een beveiligingssysteem zonder boren

Het voordeel van het Ring beveiligingssysteem is dat je het kunt installeren zonder dat je daarvoor gaten hoeft te boren. De sensoren zijn voorzien van een magneetstrip, zodat je ze eenvoudig aan metaal kunt hechten. Of je zet ze op een vaste plaats in huis neer, bijvoorbeeld op een kast. Voor het aanleggen van het draadloos alarmsysteem hoef je ook geen kabels door te trekken. De onderdelen zijn draadloos met elkaar verbonden. Alleen het basisstation wordt op het elektriciteitsnetwerk aangesloten.

Schakel op afstand het alarmsysteem thuis in

Een alarmsysteem in je woning geeft je een veilig gevoel. Zeker als je een hele dag niet thuis bent. Wil je het systeem op afstand kunnen regelen? Kies dan voor een beveiligingssysteem dat je op wifi aansluit. Dat komt bijvoorbeeld ook goed van pas als je bij vertrek vergeten bent om het alarm in te schakelen. Je hoeft hiervoor niet terug naar huis te rijden, maar je activeert het alarm alsnog op afstand via de bijbehorende app.

Recent bekeken