Je gekozen filters: wis filters
  • Grastapijt


2 resultaten
Bekijk de TOP 10
Grastapijt naaldvilt 400x200 cm
34 klantreviews
Beoogd gebruik: Terras, Camping, Balkon, Tuin Lengte: 200.0cm
Het grastapijt 400x200cm heeft een antislip ondergrond en is voorzien van drainagegaten. Daardoor blijft water niet op de grasmat staan. De poolhoogte van dit grastapijt is 2mm.... Het grastapijt 400x200cm heeft een antislip ondergrond en is voorzien van drainagegaten. Daardoor...
26.
99
Alleen in bouwmarkt te koop
Bekijk alles in grastapijt
Grastapijt naaldvilt 400x133 cm
Uitstekend beoordeeld
19 klantreviews
Beoogd gebruik: Balkon, Terras, Tuin, Camping Lengte: 133.0cm
Het grastapijt 400x133cm heeft een antislip ondergrond en is voorzien van drainagegaten. Daardoor blijft water niet op de grasmat staan. De poolhoogte van dit grastapijt is 2mm.... Het grastapijt 400x133cm heeft een antislip ondergrond en is voorzien van drainagegaten. Daardoor...
16.
99
Alleen in bouwmarkt te koop
Bekijk alles in grastapijt

Balkonvloer kopen bij GAMMA

De inrichting van jouw balkon begint bij de basis: de bedekking van de balkonvloer. Bepaal daarom, voordat je verder gaat met het inrichten van jouw balkon, of en wat voor bedekking je wilt op jouw balkonvloer. Er zijn verschillende soorten balkonvloeren, zoals bijvoorbeeld balkon vloertegels van gras of hout. Een overzicht van de opties:

  • Grastapijt of grastegels
  • Betonverf
  • Tegels van hardhout of kunststof

Grastapijt of grastegels als balkonvloer

Kunstgras in de vorm van grastapijt of kunstgrastegels is makkelijk te leggen. Bovendien kent het product een lange levensduur en is het onderhoudsvriendelijk. Het kunstgras van GAMMA is licht- en weerbestendig en waterdoorlatend, waardoor het regenwater niet op de grasmat blijft staan. Op deze pagina lees je meer over het kiezen van kunstgras.

Betonverf voor balkonvloer

Veel balkons zijn gemaakt van beton, een duurzaam materiaal. Om het balkon te beschermen tegen weersinvloeden, betonrot te voorkomen en om er een eigen draai qua uitstraling aan te geven, kun je jouw balkon verven met balkonverf. Ook een bijkomend voordeel van balkonverf is dat het slijtvast is. Wil je een geurarme en sneldrogende betonverf, kies er dan een op waterbasis.

Balkonvloer van hout

Ga je voor een warme, natuurlijke sfeer op jouw balkon, kies dan voor een balkonvloer van hout. Je kunt kiezen uit balkontegels van hardhout of kunststof. De kunststof balkontegels zijn makkelijk te plaatsen dankzij het kliksysteem en bovendien duurzaam en onderhoudsarm. Een balkontegel van hardhout gaat gemiddeld vijftien jaar mee, is ook onderhoudsarm en blijft stroef, ook bij regenval.

Wil je meer tips over het inrichten van jouw balkon en het leggen van een balkonvloer? Bekijk de klusadviespagina van GAMMA over het inrichten van een balkon. Natuurlijk kun je ook terecht in een bouwmarkt van GAMMA voor deskundig advies.

Balkonvloer GAMMA aanschaffen

Kies nu jouw nieuwe GAMMA balkonvloer en schaf deze eenvoudig aan via de website. Maak het jezelf gemakkelijk en laat het thuis bezorgen, je kunt hierbij zelf de bezorgdag aangeven. Voor de meeste producten die op voorraad zijn geldt: op een werkdag voor 21.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. Je kiest zelf of de bestelling wordt thuisbezorgd of wordt afgeleverd bij een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt.

Recent bekeken