toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

BBQ accessoires & benodigdheden

6 resultaten
Bekijk de TOP 10
Weber briketten 4 kg
(6)
Breedte: nullmm Materiaal: Fossiele brandstof Hoogte: nullm
Zoek je briketten die je snel en veilig aansteekt? Ga dan voor Weber briketten 4kg. Deze briketten van het bekende BBQ-merk Weber hebben een unieke vorm en grootte. De briketten...
8.
99
Alleen in bouwmarkt te koop
Briketten Barbecue 7KG
Lengte: nullm Breedte: nullmm Hoogte: nullmm
De Decor Briketten Barbecue 7KG zorgen voor een langere en gelijkmatige warmte. Daarmee vormen de briketten voor de perfecte basis van een goede Barbecue. De houtskoolbriketten ...
8.
49
Alleen in bouwmarkt te koop
Fire Up briketten PEFC 10kg
(7)
Lengte: 180m Breedte: 300mm Hoogte: 600mm
De Fire Up Briketten 10 kg zijn geschikt voor alle houtskoolbarbecues. De briketten zijn binnen 35 minuten op de juiste grilltemperatuur. Met de Fire Up Briketten 10 kg ben je v...
11.
99
Alleen in bouwmarkt te koop
Fire Up kokosnootbriket 10KG
(9)
Soort materiaal: Kokos Breedte: nullmm Hoogte: nullm
De briketten zijn gemaakt van kokosnootschaal en na zo'n 40 minuten op de gewenste grilltemperatuur. Als de briketten een temperatuur van zo'n 180 graden hebben bereikt komen ge...
17.
95
Alleen in bouwmarkt te koop
Wood Flare pinikay briket 10 kg
Soort materiaal: Houtvezels Breedte: nullm Materiaal: Hout
Gemaakt van 100% onbehand zaagsel, zonder toevoegingen. Door het gat in het midden trekt het zuurstof door de briket wat zorgt voor een mooi en levig vlammenspel.
4.
99
Alleen in bouwmarkt te koop

Op een warme voorjaarsdag is het natuurlijk heerlijk om lekker naar buiten te gaan en samen met familie of vrienden te barbecueën. Ook voor een geslaagde barbecue heeft GAMMA de meest geschikte accessoires in huis. Want met de juiste gereedschappen is barbecueën voor iedereen een eitje. Of u nu op zoek bent naar een beschermhoes voor uw barbecue, een rookplank voor het roken van zalm, een handige schoonmaakborstel of een nieuw barbecuerecept, bij GAMMA vindt u het zeker.

Weber accessoires & Barbecook accessoires

GAMMA verkoopt niet alleen barbecuesvan de merken Weber en Barbecook, ook de bijbehorende accessoires zijn met één muisklik binnen handbereik.

Smoker BBQ

Deze handige rookoven kunt u gebruiken voor diverse toepassingen. De smoker heeft een geïntegreerde thermometer en regelbare luchttoevoer zodat u de temperatuur perfect onder controle houdt.

Weber pizzasteen

Op de pizzastenen van Weber kunt u brood of pizza met beleg bakken. In een rechthoekig of rond model te koop.

Weber onderdelen

Bij GAMMA vindt u alle onderdelen die u nodig heeft om uw Weber barbecue in topconditie te houden en alle mogelijkheden te benutten.

Weber dekselhouder

Tijdens het barbecueën hangt u de deksel van uw barbecue in de houder. Zo heeft u uw handen vrij om heerlijk te kunnen bakken en braden.

Weber brikettenstarter

Met de brikettenstarter is het aansteken van uw barbecue een koud kunstje.

BBQ hoes

Bescherm uw barbecue met een hoes tegen weer en wind. Zo heeft u lang plezier van uw aankoop.

Recent bekeken