Meer informatie
Meer informatie


3 resultaten

Balsporten kopen bij GAMMA

Balsporten behoren tot de populairste vakantie- en vrijetijdsactiviteiten. Lekker een balletje trappen of overgooien is ontspannend en bovendien een goede manier om spelenderwijs de conditie op peil te houden. En balsport kan vrijwel overal, bijvoorbeeld op een grasveldje in je buurt, op het sportterrein op de camping, in het park of in je achtertuin. Ben je van plan om een voetbal te kopen? Dan doe je dat bij GAMMA. Ook als je graag een vangsport met een bal of frisbee speelt, vind je in ons assortiment wat je zoekt. En voor wie een voorkeur heeft voor andere outdoorsport- en spelmogelijkheden is via onze website nog veel meer buitenspeelgoed verkrijgbaar.

Voetbal kopen voor gevarieerd speelplezier

Voor een potje voetbal is niet veel nodig. Het enige wat je moet doen, is een voetbal kopen en genoeg vrienden verzamelen voor twee teams. Om het helemaal officieel te maken, is het een goed idee om een voetbaldoel te kopen. Behalve voetballen verkoopt GAMMA ook kleinere ballen om mee over te gooien. Voor dit soort balsporten heb je aan twee spelers al genoeg en zijn doelen of andere accessoires niet nodig. Vangbalspelletjes vereisen bovendien niet veel ruimte. Een stukje strand of achtertuin is al genoeg. Je hoeft dus geen speciale spel- en kindvriendelijke familietuin aan te leggen. Met name voor kinderen zorgt waterspeelgoed op het strand en in de tuin ook altijd voor veel leuke uurtjes.

Of liever een frisbee?

Frisbeeën is vooral geschikt voor jongeren, volwassenen en wat oudere kinderen. Een frisbee maakt vaak namelijk veel snelheid. Voor dit werpspel is daarom meestal wat meer ruimte nodig dan voor vangbalsporten. Ook als je een frisbee kopen wilt, is dat bij GAMMA mogelijk. Onze frisbees, voetballen en vangballen zijn gemaakt door de merken SportX en Waboba. Deze staan bekend om hun spellen en spelattributen voor vakantie en vrije tijd, voor uiteenlopende leeftijden.
Heb je jonge kinderen? Neem dan een kijkje bij ons overig buitenspeelgoed Hier vind je speelgoed voor het hele jaar door.

Voetbal, balspel of frisbee kopen

Wil je een frisbee, vangbalspel of voetbal inclusief voetbaldoel kopen? Dan is het doorgaans helaas niet mogelijk om online te bestellen. Overigens geldt dat voor de meeste speelgoed- en vakantiesportartikelen. Je dient daarvoor dus naar de bouwmarkt te komen. Een voordeel is dat je dan de gelegenheid hebt om alle balsporten op je gemak te bekijken. Staat op de website dat een bepaald product niet leverbaar is? Dan is het soms mogelijk om het via de servicebalie van GAMMA te bestellen.

Recent bekeken