• Strooiwagen

Graszaad

1 resultaten
Bekijk de TOP 10
Gardena strooiwagen L
(4)
De Gardena Strooiwagen L is zeer geschikt voor de eenvoudige verspreiding van meststoffen en strooizout op middelgrote oppervlakken. De wagen is eenvoudig te bedienen met de ope... De Gardena Strooiwagen L is zeer geschikt voor de eenvoudige verspreiding van meststoffen en stro...
44.
99

Graszaad kopen bij GAMMA

Wil je je eigen gazon inzaaien, dan begin je met het aanschaffen van graszaad. Bij GAMMA koop je alleen het beste graszaad, voor een mooi groen gazon. Naast goed graszaad heb je ook meststoffen nodig om het gazon van de juiste voedingsstoffen te voorzien. GAMMA heeft alles in huis voor de aanleg en het onderhoud van een schitterend gazon. Graszaad kopen doe je in een van de GAMMA-bouwmarkten of snel en eenvoudig via onze webshop.

Wanneer alleen het beste graszaad goed genoeg is

Er zit veel kwaliteitsverschil tussen de soorten graszaad onderling. Wil je het beste graszaad, dan maak je een keuze uit een van de merken die wij aanbieden. Omdat alleen het beste goed genoeg is voor de GAMMA-klanten is al ons graszaad van uitstekende kwaliteit. Wat voor jou het beste graszaad is, hangt af van waar het gazon voor gebruikt wordt. Voor een siergazon kan fijner graszaad gebruikt worden. Wordt op het gras veel gespeeld, dan moet het tegen een stootje kunnen. Graszaad dat specifiek voor een speelgazon bedoeld is, is dan de beste oplossing. Zijn er onverhoopt kale plekken in het gazon ontstaan, dan kan je graszaad kopen die speciaal bedoeld is voor het herstel van het gazon. Goed graszaad koop je van onder andere de merken Pokon en Ecostyle.

Graszaad zaaien

Ga je graszaad zaaien, dan is het belangrijk om enkele voorbereidingen te treffen. Denk niet alleen bij graszaad zaaien aan geëgaliseerde grond met voldoende voedingsstoffen. Het is ook belangrijk om alvast over een sproeisysteem te beschikken. Heb je goed graszaad gekocht, dan ben je enkele stappen verwijderd van een mooi gazon. Gebruik de Gardena strooiwagen om het graszaad egaal te verspreiden. Zorg voor voldoende bewatering bij droge dagen en voeg op gezette momenten voedingsstoffen toe.

Graszaad bestellen

Er is altijd wel een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt. Hierdoor ben je nooit lang onderweg om jouw favoriete artikelen te kopen. Wil je liever graszaad bestellen, kijk dan in de webshop of het artikel online beschikbaar is. Ook zie je in een oogopslag hoe het zit met de voorraad bij de bouwmarkt van je keuze. GAMMA bezorgt je bestelling bij je thuis of je haalt het op in een door jou geselecteerde bouwmarkt.

Recent bekeken