Je gekozen filters: wis filters
  • Strandparasol
toon meer toon minder
1 resultaten
Parasol Porto Marie Diverse Kleuren Ø180 cm
(6)
Materiaal: Metaal, Kunststof
De Parasol Porto Marie Diverse Kleuren Ø180 cm beschermt je de hele dag door tegen de zon. De goedkope parasol met een retro look & feel is gemaakt uit metaal en polyester, heef... De Parasol Porto Marie Diverse Kleuren Ø180 cm beschermt je de hele dag door tegen de zon. De goe...
11.
99
Alleen in bouwmarkt te koop
Bekijk alles in strandparasol

Als je op zonvakantie gaat, wil je waarschijnlijk een lekker kleurtje opdoen. Maar het is niet de bedoeling dat je helemaal verbrandt door de zon. En sowieso vinden veel mensen het gewoon heel prettig om lekker in de schaduw te kunnen zitten. Op zo’n moment biedt een strandparasol uitkomst. Daarmee bescherm je jezelf en je reisgenoten tegen de soms toch wel schadelijke straling van de zon.

Ons aanbod strandparasols

Maak je geen illusies: het is niet zo dat we een enorm aanbod van strandparasols hebben. Online zijn ze meestal niet verkrijgbaar bij ons waardoor je aangewezen bent op onze bouwmarkten. Nu zijn dat er meer dan 160 door heel Nederland en België, dus in principe zit er altijd wel eentje bij je in de buurt. Voor een compleet overzicht van alle locaties, kun je het beste even gebruikmaken van onze winkelzoeker. Dan weet je precies waar je dicht bij je huis een strandparasol bij GAMMA kunt kopen.

Kies de strandparasol van je voorkeur

Bedenk goed wat voor soort parasol je wilt hebben als je op zoek gaat naar een strandparasol. Wil je dat deze uitschuifbaar is en is het belangrijk dat je er een voet onder kan plaatsen? Kies dan voor een strandparasol die voor dit soort zaken geschikt is. Ook de kleur is voor sommige mensen belangrijk. Bij ons vind je normale en luxe varianten strandparasols in verschillende kleuren. Neem een kijkje in een GAMMA-bouwmarkt en kies de strandparasol van je voorkeur.

Strandparasol bij GAMMA kopen

Wil je ook een strandparasol kopen bij GAMMA? Of heb je ook nog andere spulletjes voor de vakantie nodig? Breng dan eens een bezoek aan een van onze bouwmarkten. Een strandparasol is niet online bij ons verkrijgbaar, maar allerlei andere spullen wel. Kijk daarom ook eens naar ons online assortiment. Als je op een werkdag voor 21.00 uur bestelt, kan je je aankoop de volgende dag al in huis hebben. En er zijn nog meer voordelen aan te geven van shoppen bij GAMMA. Zo kun je bij ons:
• kiezen uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• zelf je bezorgdag kiezen;
• vragen stellen via de handige kluschat;
• profiteren van tips en adviezen via ons klusadvies.

Recent bekeken