• Rabat
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder

Rabat

10 resultaten

Voor je tuinafscheiding of voor de afwerking van je muur kun je rabat gebruiken. Dit is een houten plank die aan de onderkant vaak voorzien is van een groef en aan de bovenkant heeft hij een geschulpte rand. Daardoor passen ze mooi in elkaar en loopt eventueel regenwater er mooi vanaf. Dit voorkomt dat er tussen de naden vocht komt te zitten, waardoor het dus minder snel zal rotten. Het juiste rabat voor jouw klus vind je bij GAMMA in het assortiment. Bekijk hier het aanbod dat we voor je hebben en vind op een eenvoudige manier jouw ideale rabat.

Welk soort rabat gebruik jij?

Je kunt kiezen uit rabat van verschillende soorten hout:
- Douglas
- Vuren

Er zijn in die soorten hout weer verschillende soorten voorbehandelingen en kleuren mogelijk. Kortom, we hebben voor ieders wat wils in ons ruime assortiment. Kies hier in onze webshop of in één van onze bouwmarkten jouw ideale rabat.

Jouw rabat koop je zo!

Heb je al een keuze gemaakt of je douglas of vuren hout wilt gebruiken? Daar zijn namelijk verschillende soorten rabat in. Net als de kleuren, daar kun je ook een selectie in maken. Heb je een bepaalde prijs in gedachten? Dan kun je daar eerst naar kijken. Of wil je eerst weten wat anderen van het rabat vinden, kijk dan eerst naar de reviewscore zodat je weet wat de ervaringen van anderen zijn. Pas de juiste filters toe en krijg alleen de producten te zien die passend zijn voor jou.

GAMMA klusadvies, tips tijdens het klussen

Wanneer je tijdens het klussen even niet meer weet hoe je verder moet, of welk product je het best kunt gebruiken, kun je de hulp van GAMMA inschakelen. Maak gebruik van de GAMMA kluschat. Hier kun je overleggen met een klusexpert over de volgende stappen die je kunt nemen om jouw klus succesvol af te ronden. Klik op de link en bekijk op welke tijden er een expert voor je klaarstaat om je verder te helpen.

Recent bekeken