• Grastapijt
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Grastapijt

14 resultaten
Grastapijt naaldvilt 400x200 cm
(8)
  • Poolhoogte: Laag
  • Poolstructuur: Losse draad dun
  • Materiaal: Kunststof
  • Gebruiksklasse: Licht woongebruik
26.
99
Alleen in bouwmarkt te koop
Kunstgras Select 200x300 cm
(19)
  • Poolhoogte: Laag
  • Poolstructuur: Losse draad dun
  • Materiaal: Kunststof
  • Gebruiksklasse: Anders
89.
99
Online op voorraad

Vind je jouw terras of balkon kaal en mag het er wel natuurlijker uitzien? Leg dan een grastapijt van GAMMA. Zo zorg je ervoor dat je een kale ondergrond een frissere look krijgt. Het juiste grastapijt voor jou vind je natuurlijk in onze webshop of bouwmarkt. Bekijk hier welke verschillende grastapijten we voor je hebben. Maak een keuze uit verschillende afmetingen en tussen tapijten voor licht of juist wat intensiever gebruik. Pas de juiste selectie toe en je kunt snel het passende grastapijt kopen voor jouw situatie.

Welk grastapijt past het best bij jou?

GAMMA heeft de keuze uit diverse soorten grastapijt. Er zijn tapijten die speciaal voor binnen gebruik kunnen worden en natuurlijk tapijten die geschikt zijn voor buitengebruik. Het grastapijt specifiek voor buiten is niet voorzien van een antisliplaag, waardoor hij ongeschikt is voor binnen. De antisliplaag zorgt er namelijk voor dat het tapijt niet verschuift op een gladde ondergrond en er dus minder snel ongelukken gebeuren. Elk soort tapijt is leverbaar in diverse maten. Bovendien heb je de keuze uit verschillende poolhoogtes. We bieden je een ruime keuze in onze bouwmarkt en webshop.

Het juiste grastapijt kopen? Dat doe je zo!

Kies eerst of je specifiek grastapijt zoekt voor buiten, of een combinatie voor binnen en buiten. Heb je voorkeur qua maat? Dan kun je daar eerst naar kijken. Of is de ervaring van anderen leidend voor jou? Selecteer dan op reviewscore, zodat je weet wat de ervaringen van anderen zijn. Indien de prijs de bepalende factor voor je is, kun je daarop selecteren. Door de juiste selectie toe te passen, vind je jouw ideale grastapijt.

Het verschil tussen kunstgras en grastapijt

Weet je niet of grastapijt de best oplossing voor je is? Dan kan het ook zo zijn dat kunstgras dat misschien wel is. Grastapijt kun je leggen op elk soort ondergrond, terwijl kunstgras specifiek voor in de tuin bedoeld is. Wil je een onderhoudsvriendelijk gazon? Dan kun je daarvoor ook terecht bij GAMMA. Kijk hiervoor in het assortiment kunstgras.

Recent bekeken