• Sierkussen
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Sierkussen

5 resultaten

Stel: je hebt je tuin of terras opnieuw ingericht met nieuwe tuinmeubels en prachtige verlichting. Maar toch vind je dat er nog wat ontbreekt. Misschien dat het dan een goed idee is om sierkussens te kopen. Daarmee kun je de uitstraling van je tuin net even wat verbeteren en bovendien zit het ook stukken lekkerder. Bovendien kun je met sierkussens eindeloos combineren. Zeker als je de rest van je tuinaankleding wat neutraler hebt gehouden, creëer je met de juiste kussens een schitterend eindresultaat. Dat wordt vast en zeker lekker genieten in je nieuw aangelegde tuin!

Sierkussens kopen bij een GAMMA-bouwmarkt

De meeste van onze sierkussens zijn alleen te koop in onze bouwmarkten. Kijk dus waar bij jou in de buurt het dichtstbijzijnde filiaal is en maak een keuze uit de verschillende kussens. We hebben zowel vierkante als rechthoekige sierkussens in verschillende kleuren en van diverse productlijnen. Welke lijn heeft jouw voorkeur? Je kunt kiezen uit:
Ethnic Elegance
City Garden
Urban Summer

Sierkussens online bestellen

Vind je het wel makkelijk om vanuit je luie stoel nieuwe sierkussens te kopen? Kies dan voor een van de kussens uit ons online assortiment. De keuze is wat minder uitgebreid dan bij de kussens die je in onze bouwmarkten vindt, maar het kan maar net het sierkussen zijn dat perfect bij je tuininrichting past.

Daarom koop je je sierkussens bij GAMMA

Wil je ook sierkussens kopen bij GAMMA? Breng dan een bezoek aan een van onze bouwmarkten of bestel ze gemakkelijk online. Hoe je ook shopt bij GAMMA, je profiteert keer op keer van diverse voordelen. En ook voor extra service en aanvullende diensten kun je uitstekend bij ons terecht. Wat te denken van:
• Handige GAMMA Klusservice, voor als je naast sierkussens ook nog extra meubels nodig hebt in je tuin;
• het stellen van vragen via de handige kluschat;
• uiteenlopende tips en adviezen via ons klusadvies.

Recent bekeken