Je gekozen filters: wis filters
toon meer toon minder
Meer informatie


2 resultaten
Schilderij outdoor 50x50cm in 4 soorten
Breedte: 50.0cm Lengte: 50.0cm Hoogte: 20mm
Met Schilderij outdoor 50x50cm in 4 soorten breng je extra sfeer aan op je balkon of in je tuin. De muurfoto's zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Water- en Uv-bestendig. Het c... Met Schilderij outdoor 50x50cm in 4 soorten breng je extra sfeer aan op je balkon of in je tuin. ...
4.
99
Niet beschikbaar
Bekijk alles in wanddecoratie
Schilderij outdoor 78x78cm in 4 soorten
2 klantreviews
Breedte: 78.6cm Lengte: 78.6cm Hoogte: 23mm
Een sfeervolle toevoeging voor in de tuin, Schilderij outdoor 78x78cm in 4 soorten. Voor bij het terras of als accent op de schutting. Afmetingen 78,6 cm x 78,6 cm en weerbesten... Een sfeervolle toevoeging voor in de tuin, Schilderij outdoor 78x78cm in 4 soorten. Voor bij het ...
11.
99
Niet beschikbaar
Bekijk alles in wanddecoratie

Is de basis van je tuin helemaal compleet maar zoek je nog naar leuke items om het plaatje helemaal compleet te maken? Misschien dat sfeervolle wanddecoratie dan iets voor je is? Daarmee geef je de schutting in je tuin of de buitenmuur van je huis of schuurtje direct een leuke uitstraling mee. Wat te denken van een leuk kweekrek bijvoorbeeld? Of een outdoor schilderij met een afbeelding die helemaal past bij de stijl van je tuin. Bij GAMMA kun je dit soort oplossingen op het gebied van wanddecoratie allemaal vinden. Neem online een kijkje in ons assortiment en koop de wanddecoratie van je voorkeur online of in een van onze bouwmarkten.

Een kweekrek als wanddecoratie

Een van de mogelijkheden die je hebt om een schutting of muur in je tuin van decoratie te voorzien, is om er een kweekrek te plaatsen. Een kweekrek is ideaal voor het kweken van bijvoorbeeld verse groentes. En super handig als je wat minder ruimte tot je beschikking hebt, zoals op een balkon. Tegelijkertijd staat het ook heel decoratief aan de muur.

Outdoor schilderij

Je hoeft lang niet altijd met planten en bloemen je tuin op te sieren. Ook met leuke outdoor schilderijen creëer je met gemak een leuke sfeer in je tuin. En ben je toch een bloemen- en plantenliefhebber? Kies dan voor een outdoor schilderij met een afbeelding van allerlei flora erop. De keuze is helemaal aan jou. Neem een kijkje tussen het assortiment in een GAMMA-bouwmarkt bij je in de buurt, want ze zijn alleen daar verkrijgbaar.

Daarom koop je je wanddecoratie bij GAMMA

Of je nu wanddecoratie wil gaan kopen bij GAMMA of compleet andere producten of klusspullen: als je bij ons winkelt, profiteer je keer op keer van diverse voordelen. Zo kun je bij ons:
• zelf je bezorgdag kiezen;
• kiezen uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• profiteren van tips en adviezen via ons klusadvies;
• vragen stellen via de handige kluschat;
• allerhande gereedschap huren.

Recent bekeken