Je gekozen filters: wis filters
  • Vijverpomp
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie


2 resultaten
Ubbink indoorpomp eli-indoor 600 liter OPRUIMING_50% OPRUIMING_50%
Breedte: 66mm Hoogte: 64mm Lengte: 50mm
De Ubbink-indoorpomp Eli-indoor 600liter is geschikt voor kamerfonteinen in serres of woonkamers. Met een kamerfontein zorgt u dankzij het zacht kabbelende water voor een aangen... De Ubbink-indoorpomp Eli-indoor 600liter is geschikt voor kamerfonteinen in serres of woonkamers....
12.
99
25.99
50% Korting
Niet beschikbaar
Bekijk alles in vijverpomp
Ubbink indoorpomp eli-indoor 350 liter OPRUIMING_50% OPRUIMING_50%
1 klantreview
Breedte: 52mm Hoogte: 53mm Lengte: 44mm
De Ubbink-indoorpomp Eli-indoor 350liter is geschikt voor kamerfonteinen in serres of woonkamers. Met een kamerfontein zorgt u dankzij het zacht kabbelende water voor een aangen... De Ubbink-indoorpomp Eli-indoor 350liter is geschikt voor kamerfonteinen in serres of woonkamers....
9.
99
19.99
50% Korting
Niet beschikbaar
Bekijk alles in vijverpomp

Vijverpomp kopen bij GAMMA

Wanneer je een waterpartij in je tuin wilt aanleggen, heb je daar ook een vijverpomp voor nodig. Een vijverpomp met een filter zorgt voor de circulatie van het water en ondersteunt de biologische processen. Vijverpompen zijn tevens noodzakelijk voor de beluchting van het water. Daarmee blijven de flora en fauna gezond en is een hoge waterkwaliteit gegarandeerd. Overigens zijn dit soort pompen niet alleen onmisbaar in vijvers. Ook als je een fontein of waterval wilt plaatsen, is een vijverpomp kopen noodzakelijk. GAMMA is dé specialist voor een Ubbink vijverpomp. Wij hebben van deze fabrikant vijverpompen voor waterpartijen van uiteenlopende volumes.

Welke vijverpomp met filter wil je hebben?

Op zoek naar een vijverpomp moet je met verschillende aspecten rekening houden. Een van de belangrijkste is hoeveel liter water het apparaat per uur rondpompt. Is dit te laag, dan ontstaat al snel een troebele vijver. Ook voor een waterval is de nodige pompcapaciteit vereist. Bij GAMMA is het mogelijk een vijverpomp te kopen voor waterhoeveelheden van:

  • 400 tot 3900 liter per uur
  • 500 tot 8800 liter per uur

De capaciteit hangt samen met de kracht die de vijverpomp met filter levert. Een deel van de pompen biedt keuze uit meerdere vermogens. Zorg er dus voor dat je goed weet welke het meest geschikt is voor jouw vijver.

Ubbink vijverpomp voor binnen of buiten

Hoewel vijverpompen vaak toegepast worden op het gebied van tuininrichting, bestaan er ook exemplaren voor indoorgebruik. In ons aanbod vind je bijvoorbeeld een Ubbink vijverpomp om een fontein of andere waterpartij in je huiskamer of serre aan te leggen. Er is keuze uit binnenpompen voor:

  • 350 liter per uur van 370 watt
  • 600 liter per uur van 550 watt

Een Ubbink vijverpomp voor binnen heeft grotendeels dezelfde eigenschappen als een outdoormodel. In beide gevallen schaf je een synchrone vijverpomp van hoge kwaliteit aan. Wel is het zo dat pompen voor in huis een kortere elektriciteitskabel hebben.

Vijverpomp kopen? Bestel via de site

De juiste vijverpomp met filter voor je tuin, terras, serre of woonkamer staat bij GAMMA online. Onze website maakt het selecteren en bestellen van een vijverpomp heel eenvoudig. Ben je van plan om een vijverpomp te kopen voor buiten? Dan maakt een kraan in de buurt het gemakkelijker om wekelijks een deel van het vijverwater te verversen. In deze klusblog lees je meer over een buitenkraan aanleggen. Voor extra hulp bij de aanschaf van een vijverpomp ben je overigens altijd welkom in de bouwmarkt.

Recent bekeken