Je gekozen filters: wis filters
toon meer toon minder


1 resultaten
Bijzettafel Bari Groen Staal
Ben je op zoek naar een kleine tafel voor in je tuin die je ook makkelijk op kunt bergen? Ga dan voor de Bijzettafel Bari Groen Staal. Door de kleine afmeting van het tafeltje i... Ben je op zoek naar een kleine tafel voor in je tuin die je ook makkelijk op kunt bergen? Ga dan ...
49.
95
Niet beschikbaar
Bekijk alles in bistro tafel

Hou je van in het zonnetje zitten om te genieten van het mooie weer? Dat komt goed uit! Bij GAMMA kun je namelijk jouw ideale bistrotafel kopen speciaal voor dit doel. Voor je het weet, zit je lekker op je terras of balkon aan je nieuwe tafel. Bekijk ons assortiment direct online.

Inklapbare bistrotafels besparen ruimte

Over het algemeen zijn bistrotafels kleine, knusse tafels. Ze nemen dus al niet al te veel ruimte in. Daarom zijn ze ook zo ideaal voor op een balkon of als je een klein terras hebt. Maar het kan nog beter op het gebied van ruimtebesparing. Vrijwel elke bistrotafel uit ons assortiment is namelijk inklapbaar. Daardoor neemt hij maar heel weinig ruimte in als je hem opruimt nadat de laatste zonnestralen van de nazomer voorbij zijn. Handig!

Bijpassende stoelen en kussens

Als je een nieuwe bistrotafel koopt, heb je misschien zelf al stoelen die je hierbij wilt zetten. Zo niet, dan kun je ook bij ons terecht voor nieuwe stoelen. En voor die stoelen hebben we dan weer verschillende soorten stoelkussens. Zo kun je dus op je gemak alles uitzoeken in jouw eigen stijl. Zowel in onze webshop als in onze winkels, want daar kun je ze ter plekke zien en uitproberen.

Daarom koop je een bistrotafel bij GAMMA

Al jarenlang staan we bij GAMMA bekend om onze tuinmeubelen met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Maar we gaan graag nog een stapje verder dan dat. Heb je bijvoorbeeld vragen over onze producten of over klussen in het algemeen? Dan kun je jouw vraag stellen aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder. Bovendien kun je ook bij ons terecht voor klusadvies op elk gebied. Ga je aan de slag, maar wil je wel zeker weten dat je het goed doet? Lees dan ons klusadvies en je weet precies waar de aandachtspunten te vinden zijn voor jouw klus.

Recent bekeken