• Loungestoel
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Loungestoel

2 resultaten
Loungestoel Levante 25% Korting
25% Korting
(8)
224.
25
299.00
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Aanbieding nog 8 dagen geldig
Alleen in bouwmarkt te koop
Fauteuil Levante 25% Korting
25% Korting
(1)
224.
25
299.00
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Aanbieding nog 8 dagen geldig
Alleen in bouwmarkt te koop

Wanneer de temperatuur het toelaat, is het heerlijk om buiten te zitten. Dan zit je extra lekker in een loungestoel van GAMMA. Geniet van je vrije momenten op een comfortabele manier. De ideale loungestoel voor jouw tuin vind je bij ons in het assortiment. Bekijk hier het online aanbod, pas de juiste filters toe die voor jou van toepassing zijn en je kunt de loungestoel kopen die ideaal is voor jou.

Welke loungestoel is ideaal voor jou?

Bij GAMMA kun je kiezen uit verschillende kleurenfamilies, zodat jouw stoel straks bij de rest van je spullen past. Je kunt kiezen uit:
- Grijs
- Bruin

Niet elke loungestoel is hetzelfde. Er zijn stoelen in verschillende afmetingen. Misschien moet de loungestoel die je gaat kopen passen bij je andere stoelen? Dan is het belangrijk dat je de afmetingen daarvan weet. Bekijk het aanbod dat we hebben in onze bouwmarkten en webshop. Kies de stoel die aansluit op jouw wensen.

Zo kun je jouw loungestoel kopen

Je wilt natuurlijk dat de nieuwe stoel past bij de kleuren van de omgeving waar hij komt te staan. Daarom kun je in eerste instantie een selectie maken op kleur. Kies je voor bruin of kies je voor grijs? Of wil je graag dat de stoel een bepaalde grootte heeft? Maak dan een selectie in de afmetingen die hij minimaal moet hebben. Wanneer je graag wilt weten wat anderen van de stoel vinden, maak je een keuze in reviewscore. Dan weet je hoe anderen over de stoel denken en kun je jouw keuze daarop afstemmen. Pas de filters toe die voor jou belangrijk zijn en koop jouw loungestoel.

GAMMA, ook voor de aankleding van de rest van je tuin

Lekker zitten is natuurlijk het begin. Maar als je eenmaal comfortabel zit, wil je kunnen genieten van je tuin. Daarvoor heb je de juist aankleding nodig die past bij jouw stijl. Je tuin moet een verlengstuk worden van je huis. Ook voor de totale inrichting en aankleding van je tuin kun je terecht bij GAMMA. Bekijk hier het totale assortiment voor jouw tuin.

Recent bekeken