toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Beschermhoes

19 resultaten
Kussentas 125 cm
(1)
9.
95
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Alleen in bouwmarkt te koop
Kussentas
(4)
9.
95
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Alleen in bouwmarkt te koop

Bescherming van je tuinmeubelen en loungeset is belangrijk. Je wilt immers niet dat ze door slechte weersomstandigheden te snel slijten. Een beschermhoes is in dat geval een prima idee. Die vind je uiteraard bij GAMMA. We hebben diverse varianten voor je beschikbaar in onze webshop. Bekijk ons assortiment direct online en kies je ideale beschermhoes voor je loungeset of tuinmeubelen op basis van jouw wensen en eisen.

Verleng de levensduur van je tuinmeubelen met een beschermhoes

Regen, hagel, sneeuw, ijzel en stof… ze kunnen allemaal je tuinmeubelen beschadigen. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Wij helpen je graag om de levensduur van je loungeset, statafel of parasol te verlengen. De beschermhoezen uit ons assortiment zijn speciaal daarvoor ontwikkeld. Kies dus op je gemak de hoes die het beste past bij jouw meubel(en) en geniet van de voordelen. Waterafstotend, sterk en duurzaam… zo zie je het graag!

Lees de reviews en maak je keuze

Een belangrijk voordeel van onze webshop is dat je bij vrijwel elk product reviews kunt lezen van mensen die de beschermhoes al hebben gekocht. Zo kun je precies lezen wat ze er goed aan vinden en wat ze eventueel tegenstaat. Bovendien kun je aan de linkerkant in het menu ook selecteren op het aantal sterren dat de producten hebben gekregen van andere klanten. Zo kies je vanzelf de hoes die een perfecte prijs/kwaliteitverhouding heeft.

Vragen over de hoezen? Onze kluschat zit klaar!

Mochten er verschillende producten beschikbaar zijn voor jouw situatie, dan kan het zijn dat je nog wel vragen hebt hierover. Ook dan helpen wij je graag. Bij GAMMA vind je namelijk niet alleen de beste producten, maar krijg je ook het beste advies. Vraag ons dus gerust om hulp via de kluschat als je meer wilt weten over de beschermhoezen in ons assortiment. Die vind je rechtsonder op elke pagina. Succes met je klus!

Recent bekeken