Meer informatie


2 resultaten
Picknicktafel vuren afneembare zandbak
3 klantreviews
Kleurfamilie: Hout, Geel Breedte: 93.5cm Geschikt voor aantal personen: 4
Ben je op zoek naar een picknicktafel voor de kinderen dan heb je hier de ideale combinatie gevonden. Deze houten picknicktafel in combinatie met zandbak en deksel maakt iedere ... Ben je op zoek naar een picknicktafel voor de kinderen dan heb je hier de ideale combinatie gevon...
129.
00
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in picknick tafel
Picknicktafel Kids
29 klantreviews
Kleurfamilie: Hout Breedte: 85.0cm Geschikt voor aantal personen: 2
De picknicktafelset bestaat uit een rechthoekige tafel, 2 bankjes en een parasol. Deze leuke picknicktafel voor kinderen biedt plaats aan 4 kinderen. Advies Mocht je de set (tij... De picknicktafelset bestaat uit een rechthoekige tafel, 2 bankjes en een parasol. Deze leuke pick...
69.
99
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in picknick tafel

Op een heerlijke warme dag, gezellig met iedereen tafelen in de tuin. Dat doe je met een picknicktafel van GAMMA. De ideale robuuste picknicktafel voor jouw situatie koop je bij ons. Hier in onze webshop en in de bouwmarkten kun je het diverse aanbod bekijken. Je kunt een selectie maken op basis van prijs, reviewscore en afmetingen. Door de juiste selectie toe te passen vind je snel en simpel de ideale picknicktafel voor in jouw tuin!

Welke picknicktafel past bij jouw tuin?

In het assortiment tafels van GAMMA vind je diverse soorten en maten. Hoe breder de tafel, met des te meer mensen je eraan kunt zitten. We hebben ook picknicktafels speciaal voor kinderen. Zelfs met een ingebouwde zandbak, zodat de kleine kinderen zich niet hoeven te vervelen! Zoals je ziet, kun je alle kanten op met ons assortiment. We hebben een zorgvuldige selectie voor je gemaakt.

De juiste picknicktafel kopen? Dat doe je zo!

Om een selectie te maken, kun je de handige filters gebruiken in onze webshop. Daarmee krijg je alleen de producten te zien die voldoen aan jouw wensen. Wanneer je een tafel zoekt van een bepaalde minimale afmeting, maak je daarin een selectie. Wil je niet meer dan een bepaald bedrag uitgeven? Selecteer dan op prijs. Als jij jouw keuze wilt laten beïnvloeden door de mening van anderen, maak je een selectie op basis van de reviewscores van andere klanten. Maak gebruik van de handige filters en koop jouw picknicktafel.

GAMMA, voor al jouw tuinmeubelen

Wanneer je naast een picknicktafel ook nog op zoek bent naar andere tuinmeubelen, kun je daarvoor ook bij GAMMA terecht. Bekijk hier het totaalaanbod tuinmeubelen dat we voor je hebben. Van loungesets en stoelkussens tot tuinbanken en spullen voor het onderhoud van je tuinmeubelen, bij GAMMA kun je het allemaal vinden.

Recent bekeken