Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
  • Stucloper
toon meer toon minder
Meer informatie


2 resultaten
Bekijk de TOP 10
Handson stucloper 100% waterdicht 35m² sticker sticker
208 klantreviews
Binnen-/buitengebruik: Buiten, Binnen Materiaal: Kunststof, Karton Toepassing: Schilderen, Verhuizen
Handson Stucloper is gemaakt van gerecycled papier en is 100% waterdicht en is daarom een perfecte bescherming tegen indringen van vocht en vuil in uw vloer, trap e.d. tijdens v... Handson Stucloper is gemaakt van gerecycled papier en is 100% waterdicht en is daarom een perfect...
18.
29
Bekijk alles in stucloper
Martens Klusvel Multifunctioneel 115 x 90 cm
Binnen-/buitengebruik: Binnen, Buiten Materiaal: Karton Toepassing: Verhuizen, Schilderen
De stucloper van Martens heeft een afdekbreedte van 1 meter en is geschikt voor lichtere klusjes. Denk hierbij aan het schilderen of het behangen van de muur. De stucloper is ge... De stucloper van Martens heeft een afdekbreedte van 1 meter en is geschikt voor lichtere klusjes....
3.
09
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in stucloper

Artikelen voor afplakken kopen bij GAMMA

Bij verfwerkzaamheden behoort het afplakken van alles wat je niet wilt schilderen tot de noodzakelijke voorbereidingen. Voor een strak en professioneel eindresultaat is het dan ook geen overbodige luxe om op randen, betimmeringen en leidingen afplaktape aan te brengen. En bij uitgebreid schilderwerk moet je vaak ook meubels en vensterbanken afdekken. Beschermfolie en afplaktape kopen doe je bij GAMMA. Wij hebben een veelzijdig assortiment afplak- en beschermingsproducten voor grote en kleine verfklussen.

Kies schildertape en beschermfolie met de juiste breedte

Om net schilderwerk af te leveren, is het belangrijk dat je afplakband de goede maat heeft. Bij een trap verven heb je bijvoorbeeld bredere afplaktape nodig dan bij het schilderen van raamkozijnen. Ons aanbod speelt daar op in met breedtes van onder meer:
- 19 mm
- 25 mm
- 30 mm
- 33 mm
- 38 mm
- 50 mm

Soms heeft schildertape speciale eigenschappen. Zo is het mogelijk om afplaktape te kopen met PaintBlock-technologie. Dit zorgt ervoor dat acrylverf niet onder de plakbandrand kruipt. Ook beschermfolie en afdekkleden zijn in allerlei breedtes verkrijgbaar, waaronder:
- 55 cm
- 140 cm
- 260 cm
- 400 cm
- 500 cm
- 600 cm

Afplakband op de site en in de bouwmarkt

Veel afplaktape en afdekmaterialen zijn online te bestellen. Je hoeft de deur dus niet uit en ontvangt je schildertape vaak al de volgende dag. Afhankelijk van welke beschermfolie of afplaktape je kopen wilt, moet je in bepaalde gevallen echter naar GAMMA komen. Dat is meteen een geschikt moment om een kijkje te nemen bij de schildersbenodigdheden die we naast onze producten voor afplakken aanbieden. Goede persoonlijke bescherming is bij verfklussen bijvoorbeeld ook een goed idee.

Recent bekeken