close

Verfspuiten

Snel en gemakkelijk grote oppervlakken verven? Bij GAMMA vindt je diverse verfspuiten. Met behulp van een verfspuit worden onder (lucht)druk kleine deeltjes verf verspreid, zonder dat er een kwast aan te pas hoeft te komen. Verfspuiten bestaan uit een (elektrisch) apparaat met kleine reservoirs die aan de spuitkop zijn gemonteerd. Door een compressor wordt de verf uit het reservoir van de verfspuit gespoten. Ook losse verfbekers en reservoirs zijn bij GAMMA verkrijgbaar.

Verfspuit voor spackspuitwerk

Ga je zelf je muren en plafonds voorzien van een spackspuitlaag? Gebruik daarvoor dan één van de verfspuiten die je bij GAMMA kunt kopen.

Wagner verfspuit, Bosch en Ferm spuiten

GAMMA verkoopt verfspuiten van Bosch en Ferm en heeft vooral een groot assortiment verfspuiten van Wagner. Met een verfspuit kun je spuitverf (lak) of latex (muurverf) spuiten.

Plafond spuiten en muren spuiten

Een spuitpistool is ideaal voor het verven van plafond en muren. Je hebt in een mum van tijd een heel oppervlak klaar zonder strepen en zakkers.

Verf spuiten met airless verfspuit

De airless verfspuit van Wagner is binnen en buiten te gebruiken en geschikt voor de meeste schilderwerkzaamheden. Een gevel spuiten met dit apparaat kan niet.

Elektrische verfspuit

Met een elektrische verfspuit kun je snel en gemakkelijk muren in een andere kleur verven.