Staalwol

5 resultaten

Als je op zoek bent naar een product waarmee je oppervlakken grondig kunt reinigen of schuren, dan kan staalwol wel eens een geschikte oplossing voor je zijn. Het materiaal leent zich namelijk uitermate goed voor dit soort klussen. Bijvoorbeeld voor het reinigen van gasfornuizen, pannen, gereedschap en textiel. Maar ook als je gaat klussen of schilderen kan een behandeling met staalwol soms een uitkomst zijn. Wil je ook staalwol kopen? Bij GAMMA vind je verschillende soorten. Kijk vooraf wel even goed welke producten je online kunt bestellen en welke alleen bij ons in de bouwmarkt te vinden zijn.

Staalwol: wat is het eigenlijk?

Staalwol is een bosje van heel fijn staaldraad. Het wordt veelal gebruikt voor het polijsten van hout en het schoonmaken van metaal dat verroest is. In de keuken gebruik je het als je bijvoorbeeld pannen of je fornuis goed wilt reinigen. Als je wat terpentine toevoegt, is staalwol ook heel goed te gebruiken om oude verfresten te verwijderen.

Verschillende soorten staalwol

Bij GAMMA kun je terecht voor verschillende staalwolproducten. Zo hebben we rolletjes staalwol in een fijne en een extra fijne variant. Ook hebben we staalwolstroken die passen op specifieke schuurmachines, zoals de Black&Decker Mouse. Daarmee poets en polijst je heel gemakkelijk allerlei soorten metaal. Verder hebben we ook nog schildersponsen van staalwol in het assortiment. Dit soort slijtvaste sponsen zijn zeer geschikt voor afbrand- en afbijtwerk. Je kunt er ook heel goed oude verflagen en roest mee verwijderen.

Daarom koop je staalwol bij GAMMA

Wil je ook staalwol kopen bij GAMMA? Breng dan een bezoek aan een van onze bouwmarkten of bestel het eenvoudig online. Op welke manier je ook je spullen koopt bij GAMMA, je profiteert keer op keer van diverse voordelen. En ook voor extra service en aanvullende diensten kun je uitstekend bij ons terecht. Wat te denken van:
• een handige montageservice;
• de mogelijkheid van het stellen van vragen via de handige kluschat;
• uiteenlopende tips en adviezen via ons klusadvies.

Recent bekeken