• GAMMA

Radiatorlak

3 resultaten
GAMMA radiatorlak spuitbus wit 400 ml
(9)
GAMMA radiatorlak spuitbus wit 400 ml is een niet vergelende, warmtebestendige glanzende lak voor het afwerken van radiatoren en verwarmingsbuizen. Het product verkleurt niet. H... GAMMA radiatorlak spuitbus wit 400 ml is een niet vergelende, warmtebestendige glanzende lak voor...
9.
39
Alleen in bouwmarkt te koop
GAMMA radiatorlak spuitbus gebroken wit 400 ml
(2)
GAMMA radiatorlak spuitbus gebroken wit 400 ml is een niet vergelende, warmtebestendige glanzende lak voor het afwerken van radiatoren en verwarmingsbuizen. Het product verkleur... GAMMA radiatorlak spuitbus gebroken wit 400 ml is een niet vergelende, warmtebestendige glanzende...
9.
39
Alleen in bouwmarkt te koop
GAMMA radiatorlak spuitbus crème wit 400 ml
(4)
GAMMA radiatorlak spuitbus crème wit 400 ml is een niet vergelende, warmtebestendige glanzende lak voor het afwerken van radiatoren en verwarmingsbuizen. Het product verkleurt n... GAMMA radiatorlak spuitbus crème wit 400 ml is een niet vergelende, warmtebestendige glanzende la...
9.
39
Alleen in bouwmarkt te koop

Een radiator zorgt voor warmte in je huis, maar je vindt het tegelijkertijd ook belangrijk dat je verwarming er mooi uit blijft zien. Is je radiator beschadigd of ziet deze er niet zo mooi meer uit? Dan kun je bijvoorbeeld radiatorlak kopen. Daarmee geef je je verwarming in een mum van tijd weer een schitterende uitstraling. Ook als je alleen de kleur van je radiator aan wilt passen, is het gebruik van radiatorverf een slimme keuze. En weet je wat zo handig is? Tegenwoordig zijn er speciale spuitbussen verkrijgbaar waarmee je heel gemakkelijk je radiator van verf voorziet.

Radiatorlak: zo ga je te werk

Als je je radiator wil gaan schilderen met behulp van speciale radiatorlak spray, dan is het belangrijk dat de radiator goed afgekoeld is voor je gaat beginnen. Zorg ervoor dat je de verwarming daarna schuurt, zodat de oppervlaktes mooi egaal worden. Roestplekken schuur je extra grondig, zodat de roest ook niet meer terugkomt. Daarna maak je alles stofvrij en plak je (als je dat handig vindt) alles af wat je niet met verf bedekt wilt hebben. Vervolgens is het alleen nog maar een kwestie van de radiatorverf spray erbij pakken, heel goed schudden en aan de slag gaan met het spuiten van de verf.

Voordeel van het gebruik van radiatorlak spray

Het grote voordeel van het gebruik van radiatorverf spray is het feit dat je hiermee heel gemakkelijk bij normaal moeilijk bereikbare plekken komt. Bovendien werkt het perfect om dit soort verf egaal over het oppervlak te verspreiden. Zo ziet je radiator er weer als nieuw uit, zonder lelijke verfdruppels.

Welke soorten radiatorlak heeft GAMMA?

GAMMA heeft radiatorverf spray van twee verschillende merken beschikbaar. Allereerst is dat radiatorverf spray van ons eigen merk. Daarnaast vind je in onze winkels ook nog spray voor de radiator van Hammerite. Je kunt er in elk geval altijd zeker van zijn dat onze radiatorverf van uitstekende kwaliteit is.

Daarom koop je radiatorlak bij GAMMA

Wat voor producten op het gebied van klussen je ook nodig hebt, bij GAMMA slaag je keer op keer. We zijn niet voor niets de nummer één doe-het-zelf-markt van Nederland en België. Bovendien kun je bij ons ook uitstekend terecht voor allerhande klusadvies. En heb je een prangende vraag? Maak dan gebruik van onze kluschat.

Recent bekeken