• Grondverf
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Grondverf

3 resultaten

Als je gaat verven, wil je altijd het beste resultaat, dat zo lang mogelijk mooi blijft. Dat kan als je als basis grondverf van GAMMA gebruikt. Door het toepassen hiervan, breng je een goed hechtende afwerklaag aan op diverse materialen. Nadat je de laag aangebracht hebt en deze goed hebt laten drogen, kun je beginnen met schilderen. Je zult merken dat de verf beter hecht en langer mooi blijft. Hier vind je ons assortiment grondverf. Maak een selectie en je kunt simpel de grondverf kopen die jouw klus klaart.

Welke grondverf past het best bij jou?

GAMMA biedt je de keuze uit verschillende soorten grondverf. Je kunt kiezen uit watergedragen en terpetinegedragen primer. Bovendien is niet elke grondverf geschikt voor alle materialen. Zo zijn er verschillende soorten voor hout, glas, steen, kunststof en metaal. We bieden je een divers aanbod zodat je de ideale basis vindt voor jouw verfwerkzaamheden.

Zo koop je de ideale grondverf!

Bepaal eerst of je grondverf nodig hebt voor binnen of buiten. Voor het beste resultaat is het belangrijk daarop te letten. Dit is minstens net zo belangrijk als het letten op het soort materiaal waar je de primer voor wilt gebruiken. Selecteer dan op ‘materiaal doeloppervlak’, zodat je alleen de grondverf te zien krijgt die aan jouw wensen voldoet. Misschien vind je de prijs ook belangrijk? Of juist wat anderen ervan vinden? Maak een selectie en krijg alleen de producten te zien die ideaal zijn voor jou.

De juiste afwerking met afplaktape

Je wilt altijd een mooi resultaat van jouw schilderwerkzaamheden. Om de grondverf en de uiteindelijke verflaag niet op plekken te krijgen waar je ze liever niet hebt, kun je afplaktape van GAMMA gebruiken. Door het toepassen van de tape zorg je er voor dat de randen van jouw schilderklus recht en netjes zijn.

Recent bekeken