toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Tegelverf

8 resultaten
Bekijk de TOP 10

Tegelverf kopen bij GAMMA

Ben je uitgekeken op de tegels in je badkamer, toilet of keuken? Dan biedt tegelverf dé oplossing. Met speciale tegellak kan je tegels heel gemakkelijk overschilderen, in welke kleur dan ook. Zelfs vloertegels geef je op deze manier een andere uitstraling. Zo creëer je in een handomdraai een nieuwe sfeer in verschillende ruimtes in je huis. Bij GAMMA vind je tegelverf in afwerkingen zoals mat of glans, en in een grote variëteit aan kleuren. Voor welke nieuwe look je ook wilt gaan, bij ons vind je altijd wel een passende tegelverf.

Tegelverf kleuren

Met speciale tegelverf geef je je tegels een totaal andere look. Tegelverf is verkrijgbaar in tal van kleuren. Wanneer je bijvoorbeeld de Histor Perfect Finish wandtegels verf koopt, kan je deze bij GAMMA in iedere gewenste kleur laten mengen. Wat dacht je van een mooie grijze tegelverf voor de vloer van bijvoorbeeld het toilet, of een chique en tijdloze zwarte tegelverf voor de tegels in de keuken? Voor iedere stijl en sfeer is er binnen het assortiment aan tegellak bij GAMMA wel een passende kleur te vinden.

Tegelverf badkamer

Kan je badkamer wel een opfrisbeurt gebruiken? Met speciale warmwaterbestendige tegelverf voor in de badkamer schilder je de tegels in iedere kleur die je maar wilt. Daarnaast is badkamer tegelverf ook nog eens extra bestand tegen stoten en krassen. Super handig voor ruimtes zoals de badkamer, de keuken of de vloer van een toilet. Tegelverf kan tegen een stootje en is gemakkelijk schoon te maken. Kies voor het aflakken van de tegels en voegen in vochtige ruimtes voor Alabastine tegellak camee. Deze lak is extra warmwaterbestendig en is perfect voor de afwerking in vochtige ruimtes.

Tegelverf kopen: webshop of bouwmarkt

Tegelverf koop je online of in de GAMMA-bouwmarkt. Ben je er nog niet helemaal uit welke kleur je wilt laten mengen, kom dan langs voor persoonlijk advies of neem een paar kleurstalen mee naar huis en kies vervolgens jouw favoriete kleur. Ook voor alle schildersbenodigdheden ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Bekijk ook onze klusadviespagina over het kitten van naden en kieren.

Recent bekeken