toon meer toon minder
toon meer toon minder
  • Beits
toon meer toon minder

Beits

43 resultaten

Zoek je beits voor meubelen, deuren of kozijnen? Dan moet je bij GAMMA zijn! Welke binnenbeits je ook zoekt, wij hebben hem. Netjes gesorteerd op kleurfamilie, zodat je heel simpel kunt selecteren welke beits past bij jouw wensen. Al onze beitsen zijn geschikt voor deuren, kozijnen en meubelen. Je kunt er dus veelzijdig mee aan de slag. Bekijk direct online ons assortiment.

Verschillende soorten beits

Binnenbeits is er drie verschillende soorten. Allereerst is er dekkende verf. De naam zegt het al: als je deze beits met een kwast of spuitbus aanbrengt, zie je de nerven van het hout niet meer. Daarnaast is er ook transparante beits. Die zorgt voor een kleurloze afwerklaag, waarmee je de nerven en de typische houtuitstraling behoudt. Tot slot is er kleurbeits, waarmee je jouw meubelen of kozijnen in elke denkbare kleur kunt schilderen. Op deze pagina bieden we vooral transparante beits aan.

Kies je favoriete merk beits

Als je goede ervaringen hebt met een bepaald merk verf of beits, dan hou je daar graag aan vast als je de volgende keer weer een aanschaf doet. Logisch, want dat merk heeft zich bewezen. Wil je liever geen al te dure beits, dan kun je ook kiezen voor ons huismerk. Wij zorgen er altijd voor een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Bij GAMMA kun je kiezen uit de volgende merken binnenbeits:
- CetaBever
- GAMMA

Beits aanbrengen op je meubels en kozijnen doe je zo!

Niet alleen voor de beste producten kun je bij GAMMA terecht, maar ook voor klusadvies waar je verder mee komt. Neem dus vooraf onze professionele klusinfo goed door als je met binnenbeits aan de slag gaat. We helpen je graag op weg met het beitsen van je meubels of kozijnen. Heb je een vraag, omdat je er niet helemaal uitkomt? Vraag ons dan gerust om hulp via de kluschat. Die vind je rechtsonder op elke pagina. Succes met je klus!

Recent bekeken