close

Krijtverf

Krijtverf is een soort muurverf. Krijt verf geeft een matter resultaat dan gewone muurverf. Daardoor heeft krijtverf een heel verfijnde uitstraling en een geheel eigen effect. Het poedermatte effect komt uitstekend tot zijn recht in uje huis. Hoewel het hier in eerste instantie om een muurverf gaat, is de verf ook te gebruiken op houten meubels. De matte krijtverf droogt snel, is afwasbaar, reukarm en niet vergelend. Koop de krijtverf online op GAMMA.nl of laat je adviseren in de bouwmarkt.

GAMMA's online verfwinkel

Bij GAMMA koopt je online alles wat je nodig hebt om je huis te schilderen. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt of een hele nieuwe look, je vindt het zeker bij GAMMA.

Krijtverf als muurverf

GAMMA heeft een breed assortiment krijtverf, allemaal bedoeld om je muur een mooie matte look te geven.

GAMMA, Flexa, Histor verf

De krijtverven die je koopt bij GAMMA zijn van het eigen huismerk of bij Flexa en Histor. Je haalt dus altijd kwaliteit in huis voor je schilderklus. 

Welke verf kopen?

Als je de muur een matte, poederige tint wilt geven, dan is krijtverf precies het product waar je naar op zoek bent.

Krijtverf is niet kalkverf!

Het misverstand bestaat dat krijtverf gelijk is aan kalkverf. Krijtverf is echter een acrylverf op waterbasis.

Krijtverf is niet schoolbordverf!

Schoolbordverf is bedoeld voor het verven van muren en hout om er daarna op te kunnen schrijven met krijt. Op krijtverf kun je niet krijten.

Krijtverf is niet white wash verf!

Ook is krijtverf geen white wash verf. Whitewash laat de ondergrond doorschijnen, krijtverf is een dekkende, supermatte verf.

Krijtverf is verf op waterbasis

Krijtverf is een verf op waterbasis waardoor deze heel snel droogt en geurvrij is. De verf is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en GAMMA heeft geregeld een mooie verf aanbieding.