Coating

We leven in een land dat bekend staat om zijn nattigheid. Regenbuien zijn hier heel normaal. Dat heeft ook gevolgen voor onze huizen. Gelukkig is er een manier om ervoor te zorgen dat je muren en gevel waterdicht worden. Met de coating die je bij GAMMA koopt! Voor welke klus je ook coating kopen wilt, wij hebben precies wat je zoekt. Bekijk ons assortiment direct online en maak je keuze op basis van jouw wensen en eisen.

Zo werkt muurcoating

Na het aanbrengen van de coating op je muur, blokkeert de coating het contact tussen de muur en het water dat erop komt. Daardoor slijt de gevel niet meer en het is dan ook een duurzame verbetering van je woning. Je kunt in onze GAMMA webshop kiezen uit de volgende soorten coating:
- Terpentinegedragen coating
- Epoxyhars coating
- Kunsthars coating
- Watergedragen coating

Hoeveel vierkante meter ga je coaten?

Onze webshop werkt heel simpel en helpt je bij het maken van je keuze. Aan de linkerkant van het menu kun je bijvoorbeeld selecteren op de eigenschappen van de coatings in ons assortiment. Bijvoorbeeld of coating wilt kopen die geschikt is voor binnen en/of buiten, waarvoor je hem gaat gebruiken en op welke basis de coating is. Maar ook wat het rendement per verpakking of per liter is. Zo selecteer je automatisch de coating die perfect is voor jouw gevel of muur.

Klusadvies voor het toepassen van de coating

Je komt naar GAMMA omdat we de juiste producten hebben voor een goede prijs. Maar ook omdat we je helpen met klusadvies. Lees bijvoorbeeld ons stappenplan voor een buitenmuur schilderen en je weet precies waar je allemaal rekening mee moet houden als je begint aan je klus. Heb je toch nog een vraag? Stel deze dan aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder.

Recent bekeken