Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
toon meer toon minder


1 resultaten
Philips lichtstrip-connector color 3 stuks 25% Korting 25% Korting
De Philips lichtstrip-connector color 3 stuks biedt u drie verbindingsstukken om uw gekleurde lichtstrips aan elkaar te koppelen tot één lang geheel. De Philips lichtstrip-connector color 3 stuks biedt u drie verbindingsstukken om uw gekleurde lic...
10.
99
Aanbieding alleen vandaag nog geldig
Alleen bestellen en afhalen

Wil je Philips led-strips kopen om op een leuke en originele manier lichtaccenten in je woon- of slaapkamer aan te brengen? Bij GAMMA vind je alle benodigdheden en accessoires die je daarvoor nodig hebt. Of het nu om de led-strip zelf, een bijbehorende adapter of een lichtstrip-connector gaat: het is allemaal te vinden bij ons. Ga naar een GAMMA-bouwmarkt bij je in de buurt of bestel de led-strips van het merk Philips eenvoudig bij ons online.

Philips led-strips en toebehoren

We hebben bij GAMMA diverse formaten Philips led-strips in het assortiment, inclusief de benodigde toebehoren zoals adapters en connectoren. Zo kun je dus complete lichtoplossingen fabriceren door de verschillende onderdelen met elkaar te verbinden. De lichtstrips zijn flexibel waardoor je ze gemakkelijk langs planken of om je favoriete schilderij kunt plaatsen. En als je ze aansluit op de Hue bridge van Philips dan kun je ze gemakkelijk via de app bedienen.

Meer over het merk Philips

Natuurlijk staat het merk Philips bij jou al jaren bekend als een van de grotere merken op het gebied van verlichting. Daar horen tegenwoordig dus ook de led-strips van Philips bij. Wil je de verlichting in je huiskamer op een leuke manier aanvullen en accenten in je inrichting aanbrengen? Kies dan voor led-strips van dit merk.

Philips led-strip kopen bij GAMMA

Wil je ook een Philips led-strip kopen bij GAMMA? Maak dan een keuze uit ons assortiment. Maar daarnaast hebben we natuurlijk ook nog heel veel andere producten online en in de bouwmarkt te koop. Heb je iets bij ons gezien en wil je het direct bestellen? Als je dat op werkdagen voor 21.00 uur doet, heb je je gewenste product de volgende dag al in huis. Je kunt er ook altijd voor kiezen om online bestellingen te laten bezorgen bij een bouwmarkt bij je in de buurt. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Recent bekeken