Je gekozen filters: wis filters
  • Philips
toon meer toon minder
2 resultaten
Philips lichtstrip-adapter voor max. 5 strips color 70% korting 70% korting
De Philips lichtstrip-adapter voor max. 5 strips color is een adapter om uw gekleurde lichtstrips van stroom te voorzien. U kunt vijf gekleurde lichtstrips aan deze adapter kopp... De Philips lichtstrip-adapter voor max. 5 strips color is een adapter om uw gekleurde lichtstrips...
8.
98
29.95
Philips myKitchen keukenverlichting Lovely LED 11W wit 20% korting 20% korting
(1)
Philips myKitchen keukenverlichting Lovely LED 11W in de kleur wit. De Lovely Led Philips myKitchen 11W keukenverlichting is ideaal voor onder uw keukenkastje en wordt inclusief... Philips myKitchen keukenverlichting Lovely LED 11W in de kleur wit. De Lovely Led Philips myKitch...
47.
99
59.99
Aanbieding alleen vandaag nog geldig
Alleen in bouwmarkt te koop

Wil je Philips led-strips kopen om op een leuke en originele manier lichtaccenten in je woon- of slaapkamer aan te brengen? Bij GAMMA vind je alle benodigdheden en accessoires die je daarvoor nodig hebt. Of het nu om de led-strip zelf, een bijbehorende adapter of een lichtstrip-connector gaat: het is allemaal te vinden bij ons. Ga naar een GAMMA-bouwmarkt bij je in de buurt of bestel de led-strips van het merk Philips eenvoudig bij ons online.

Philips led-strips en toebehoren

We hebben bij GAMMA diverse formaten Philips led-strips in het assortiment, inclusief de benodigde toebehoren zoals adapters en connectoren. Zo kun je dus complete lichtoplossingen fabriceren door de verschillende onderdelen met elkaar te verbinden. De lichtstrips zijn flexibel waardoor je ze gemakkelijk langs planken of om je favoriete schilderij kunt plaatsen. En als je ze aansluit op de Hue bridge van Philips dan kun je ze gemakkelijk via de app bedienen.

Meer over het merk Philips

Natuurlijk staat het merk Philips bij jou al jaren bekend als een van de grotere merken op het gebied van verlichting. Daar horen tegenwoordig dus ook de led-strips van Philips bij. Wil je de verlichting in je huiskamer op een leuke manier aanvullen en accenten in je inrichting aanbrengen? Kies dan voor led-strips van dit merk.

Philips led-strip kopen bij GAMMA

Wil je ook een Philips led-strip kopen bij GAMMA? Maak dan een keuze uit ons assortiment. Maar daarnaast hebben we natuurlijk ook nog heel veel andere producten online en in de bouwmarkt te koop. Heb je iets bij ons gezien en wil je het direct bestellen? Als je dat op werkdagen voor 21.00 uur doet, heb je je gewenste product de volgende dag al in huis. Je kunt er ook altijd voor kiezen om online bestellingen te laten bezorgen bij een bouwmarkt bij je in de buurt. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Recent bekeken