• Philips
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Philips tuinlampen

13 resultaten

Philips tuinlampen kopen bij GAMMA

Met de Philips tuinlampen creëer je tot in de late uurtjes een gezellige sfeer in je tuin, op je balkon of op het terras. Na een lange dag is de buitenruimte de ideale plek om tot rust te komen. Met de juiste buitenlampen van Philips heb je binnen no time de juiste sfeer en geniet je optimaal met je familie en vrienden van barbeques of leuke tuinfeestjes. Bij GAMMA hebben we verschillende Philips tuinlampen in ons assortiment. Van de handige en slimme Hue buitenverlichting tot aan mooie LED-buitenverlichting.

Philips Hue buitenverlichting

Verlicht je buitenruimte op een slimme manier met de Philips Hue buitenverlichting. De buitenlampen maken verbinding met het Philips Hue systeem waardoor je eenvoudig via een app de gewenste kleur en kleurintensiteit kunt bepalen. Je kunt de Philips Hue buitenlampen ook zo instellen dat ze aangaan op het moment dat jij thuiskomt. Wanneer je een keer vergeten bent het licht uit te doen, is dat ook geen probleem. Hue zorgt ervoor dat alles zo weer uit staat. Bij Philips Hue kies je uit 16 miljoen kleuren, je hebt het helemaal zelf in de hand.

Philips buitenlampen LED

Met de juiste LED-buitenlampen van Philips kies je voor tuinlampen die na een mooie zomerse dag een perfecte sfeer creëren, waardoor je buiten nog gezellig met vrienden en familie tot in de late uurtjes geniet. Alle Philips buitenlampen zijn gemaakt van hoge kwaliteitsmaterialen, zoals roestvrij staal en aluminium. De buitenlampen van Philips zijn dan ook bestand tegen alle weersomstandigheden. Binnen het assortiment van GAMMA vind je zowel klassieke als moderne designs. Zo hebben we het tijdloze model Philips tuinlantaarn myGarden outdoor Robin, en ook het moderne Philips myGarden tuinsokkel modern grijs. De meeste Philips buitenverlichting beschikt over handige sensoren, waardoor het licht vanzelf aanspringt zodra er beweging wordt gedetecteerd. Niet alleen handig, maar ook nog eens veilig! Het schrikt ongewenste gasten af.

Philips buitenlampen kopen: webshop of bouwmarkt

Met de Philips buitenverlichting maak je het outdoors pas echt gezellig. Heb je een keuze gemaakt, dan bestel je jouw favoriete tuinverlichting gemakkelijk online. Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met de nieuwe tuinverlichting, kom dan langs bij een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt. Toch niet tevreden? Bij ons heb je altijd 30 dagen bedenktijd.

Recent bekeken