Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


3 resultaten
Geko deurrol tochtstopper 95 cm zwart OP=OP OPRUIMING Geko deurrol tochtstopper 95 cm zwart ecoCheque
14 klantreviews
Kleurfamilie: Zwart Materiaal: Polymeer Materiaal doeloppervlak: Geschikt voor alle doeloppervlakken
Voel je tocht in de huiskamer door een grote kier onder de gangdeur? Met de deurrol van GEKO geeft je tocht geen kans. Dicht de kier onder de deur eenvoudig af met deze tochtsto... Voel je tocht in de huiskamer door een grote kier onder de gangdeur? Met de deurrol van GEKO geef...
6.
99
9.99
30% Korting
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in tochtrol

Tochtstopper kopen bij GAMMA

Niemand wil kou en tocht in huis. Ben je op zoek naar een manier om je huis te weren van tocht? Met tochtrollen regel je dit in een handomdraai. Er zijn verschillende tochtstoppers verkrijgbaar. Wil je een tochtwering voor de buitendeur? Of heb je liever een tochtstopper voor een binnendeur? Bestel bijvoorbeeld een zelfklevende tochtstrip of een duurzame aluminium tochtstrip. Welke tochtstopper koop jij bij de GAMMA?

Tochtstopper bij de voordeur

Een kier bij de voordeur is vaak de oorzaak van onaangename tocht in je woning. Gelukkig verhelp je dit probleem makkelijk met een tochtstrip bij de voordeur. Een tochtwering dicht de smalle kier af en houdt kou en wind weg van de deur. Zorg ervoor dat de tochtwering de kier bij de buitendeur goed afsluit. Zo houd je de kou buiten en blijft het binnen behaaglijk.

Tochtstopper bij de binnendeur

Heb je last van tocht vanuit de gang of overloop in je woonkamer of slaapkamer? Dan helpt een tochtrol op de binnendeur. Goede tochtstrips helpen bovendien om energie te besparen. Je verspilt geen warmte uit een warme ruimte en hoeft dus minder te stoken. Dit zorgt voor aangenamer klimaat binnenshuis, bespaart geld en is milieuvriendelijk. Zoek je een effectief tochtprofiel? Koop dan een zelfklevende tochtwering. Met een zelfklevende rand plak je ze eenvoudig op de juiste plek. Een andere optie is om ze te bevestigen met schroeven of spijkers.

Tochtstopper online bestellen

Bij GAMMA bestel je snel en eenvoudig een tochtstrip via de website. Wil je de tochtwering liever eerst bekijken? Zodat je weet of je een aluminium strip wil aanschaffen of juist een kunststof strip wilt hebben? Bezoek dan een van onze bouwmarkten. Hier kun je de verschillende tochtprofielen zelf bekijken. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van een tevreden keuze. Ben je benieuwd hoe je een tochtstrip aanbrengt op ramen en deuren? In onze doe-het-zelfgids vind je praktische instructies die je op weg helpen. Zo houd je kou en tocht letterlijk buiten de deur.

Recent bekeken