• Paneelradiator
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Paneelradiator

28 resultaten

Na een verbouwing wil je natuurlijk dat de ruimte optimaal verwarmd wordt ten opzichte van de rest van de ruimtes. Het mag niet te lang duren voordat het warm wordt, maar ook niet te kort. Gebruik daarom een paneelradiator van GAMMA met het juiste vermogen om jouw ruimte optimaal te verwarmen. Het ideale paneel vind je bij ons in het assortiment. Bekijk hier het aanbod dat we voor je hebben. Maak een selectie in merk, materiaal, productlijn, vermogen, afmeting en type. Door de juiste selectie te maken vind je makkelijk en snel de paneelradiator die bij jou past!

Welke radiator is ideaal voor jou?

Je kunt bij GAMMA kiezen uit verschillende merken paneelradiatoren:
- Haceka
- Henrad
- Sanivesk

Elk merk heeft zijn eigen look en eigenschappen. Daarnaast zijn er ook verschillende types, want je kunt kiezen uit type 11 of type 22. Het verschil is dat type 11 maar 1 plaat en 1 convector heeft. Type 22 heeft 2 platen en 2 convectoren. Kies jouw ideale radiator in onze webshop of bouwmarkt.

De juiste paneelradiator koop je zo

Bepaal eerst welk vermogen de radiator minimaal moet hebben voor de ruimte waar hij in komt te staan. Je wilt natuurlijk niet dat in koude dagen je kamer niet warm wordt, omdat de radiator te weinig vermogen heeft. Weet je al hoeveel watt hij minimaal moet hebben? Dan kun je nu op zoek naar de juiste radiator. Filter op afmeting indien hij niet groter mag zijn dan een bepaalde maat, om bijvoorbeeld onder de vensterbank te passen. Wil je jouw keuze laten leiden door de ervaringen van anderen? Maak dan een selectie in reviewscore zodat je weet wat anderen van het product vinden. Pas de juiste filters toe en koop jouw paneelradiator.

Bereken het minimale vermogen voor jouw radiator

Heb je geen idee hoeveel vermogen jouw radiator minimaal moet hebben voor de ruimte waarin hij komt te staan? Wij helpen je daar graag bij. Via de klushulp van GAMMA kun je gebruikmaken van de keuzehulp radiatoren. Daar kun je exact berekenen hoeveel vermogen de radiator moet hebben voor welke ruimte in huis.

Recent bekeken