• Nest
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Nest thermostaten

2 resultaten

Wil je de temperatuur in huis goed en gemakkelijk kunnen regelen? Misschien dat een Nest thermostaat dan een geschikte oplossing voor je is. Je hebt daarbij de keuze uit maar een exemplaar, namelijk de slimme thermostaat van Nest. Neem een kijkje in ons online assortiment en breng vervolgens een bezoekje aan een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt.

Nest thermostaten: alleen in de bouwmarkt verkrijgbaar

Als je kiest voor Nest thermostaten dan kun je daar alleen in een van onze bouwmarkten (die je verspreid door het hele land vindt) terecht. Dat is helemaal niet zo erg, want dan kun je vooraf online al alles lezen over dit apparaatje. Kom je goed beslagen de bouwmarkt binnen zodat je direct de Nest thermostaat kunt aanschaffen.

Verschillende soorten Nest thermostaten

Als het aankomt op Nest thermostaten, dan heb je bij ons maar de keuze uit één specifiek type. Dat is namelijk de slimme thermostaat van Nest. Wel kun je er een aparte standaard bij aanschaffen zodat je de thermostaat op elke willekeurig plek in huis kunt plaatsen. Zo ben je dus niet gebonden aan de plek waar de oude thermostaat aan de muur hing. Het voordeel van een Nest thermostaat is verder dat hij leert wat je favoriete temperatuur is en zichzelf kan programmeren. Hij weet precies hoe lang het duurt voor je huis is opgewarmd en zorgt ervoor dat als je thuiskomt het behaaglijk is.

Nest thermostaten kopen? Bestel online bij GAMMA

Ben je ook van plan om een Nest thermostaat te gaan kopen bij GAMMA? Bezoek dan een van onze bouwmarkten (die je door het hele land vindt). Je kunt daarnaast bij ons ook voor allerlei andere producten online terecht in onze webshop. Je profiteert dan standaard van allerlei voordelen als je bij ons online je inkopen doet. Zo kun je bij ons:
• kiezen uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• tips en adviezen via het GAMMA-klusadvies krijgen;
• vragen stellen via de handige kluschat;
• kiezen op welke dag je je producten wilt laten bezorgen.

Recent bekeken