toon meer toon minder
toon meer toon minder
  • Emerio
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Ventilatoren

22 resultaten
Bekijk de TOP 10

Ventilatoren kopen bij GAMMA

Met een ventilator heb je altijd frisse, gezonde lucht in huis en een heerlijke verkoeling op hete dagen. Denk aan een kleine tafelventilator tijdens het werken en klussen in huis, of een plafondventilator om lekker te slapen tijdens warme nachten. Bovendien heb je veel minder last van muggen en andere insecten. Ze houden namelijk niet van de continue luchtstroming. Het laten draaien van een kleine ventilator kost bijna geen elektriciteit en is erg energiezuinig. Ook helpen ventilatoren je om ruimtes en kamers snel en efficiënt vocht- en condensvrij te maken. Geen mist en langdurig beslagen spiegels meer in je badkamer dus. Zeker als je badkamer geen open raam heeft, dan is een ventilator kopen een echte verademing. GAMMA heeft verschillende soorten inbouw badkamerventilatoren in het assortiment. Je bouwt ze zelf eenvoudig in het plafond of de muur in. Ook op het toilet plaats je met gemak een kleine ventilator, om ongewenste geurtjes snel af te voeren. Een ventilator met afstandsbediening is extra handig.

Grote of kleine ventilator installeren

Het basisprincipe van een ventilator is het laten circuleren van lucht in een ruimte. Een ventilator voert lucht af en trekt frisse lucht via speciale ventilatieroosters naar binnen. Dit kan ook simpelweg een spleet van minimaal een centimeter onder een deur zijn. Ventileren is belangrijk voor je eigen gezondheid en voorkomt schimmel door vocht in huis. Het wordt ook steeds relevanter, want moderne huizen zijn kierdicht en zeer goed geïsoleerd. Daarom moet de lucht in huis mechanisch ververst worden door middel van ventilatie. Wil je extra ventileren? Dan is het goed om te weten dat je zelf een grote of kleine ventilator kan installeren. Bijvoorbeeld in je badkamer, toilet of zelfs kruipruimte. Bekijk ons stappenplan over ventilatie van de kruipruimte voor meer informatie, of leer hoe je zelf een badkamerventilator installeert.

De beste ventilatoren vind je bij GAMMA

Wat is de beste ventilator? Ventilatoren zijn bij GAMMA verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en designs. Zoek je een mooie ventilator met afstandsbediening of een retroventilator die prachtig in je interieur zal staan? Bekijk ons volledige assortiment ventilatoren. Of ben je op zoek naar de beste ventilator voor je badkamer? In deze top 10 badkamerventilatoren vind je er zeker een die goed past. Je hoeft met ventilatoren niet bang te zijn voor een hoge energierekening, want ze gebruiken slechts een fractie van de energie die een airconditioning voor verkoeling verbruikt. Laat ze dus gerust een hele nacht aanstaan in je slaapkamer wanneer het erg warm is. Weet je al welke retroventilator of ander type ventilator te kopen? Bestel hem dan eenvoudig via de webshop, of kom langs bij een bouwmarkt in de buurt. Voor meer advies en informatie staan onze medewerkers altijd voor je klaar.

Recent bekeken