Laminaat Adeo Gatsby 8mm 2.06m2

17.
99/m²
Per verkoopeenheid € 37.06
Wat is je oppervlakte?
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Dikte van 8 mm
  • Makkelijk te leggen met klikverbinding
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geschikt voor intensief woongebruik
  • 20 jaar garantie

Het Adeo Gatsby laminaat is een mooie, stevige en gebruiksvriendelijke vloer. Gemaakt van HDF is dit laminaat super sterk en met 8 mm dikte koop je een vloer die geschikt is voor intensief gebruik. Dit betekent dat de vloer geschikt is voor bijvoorbeeld de gang, woonkamer of kantoor aan huis. Dankzij de klikverbinding kan je de vloer zelf eenvoudig en naadloos leggen. Daarnaast is de vloer uiterst geschikt voor vloerverwarming. Zowel elektrisch als met warmwaterbuizen.

 

Bijpassende plinten
Voor de afwerking kun je kiezen uit hoge witte plinten die in diverse stijlen en hoogtes verkrijgbaar zijn. Voor afwerken van hoeken en kozijnen zijn speciale plintaccessoires apart verkrijgbaar. Daarmee werk je je nieuwe vloer mooi af.

Basisvloer
De basis voor laminaat kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn en daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vastgezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vochtdichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte-isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn dat kleine oneffenheden worden weggewerkt en het is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Hulp nodig bij je klus?
Bekijk het klusadvies op onze website voor meer informatie over het leggen van een laminaatvloer.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag (voorzien van een laminaatzaagje) of laminaatsnijder, laminaat legset, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Onderhoud
Een laminaatvloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen en lichtdroog te dweilen (met laminaatreiniger). Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer. Je kan de vloer beschermen door een goede deurmat aan te schaffen en de vloer regelmatig schoon te houden door te stofzuigen, vegen of te dweilen. Daarnaast kan je stoelen voorzien van viltplakkers en ze voorzichtig aanschuiven. Bij een bureaustoel met wieltjes kan je beschadigingen aan de vloer voorkomen door een vloermat aan te schaffen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort laminaat
Productnummer 147773
Gewicht product 13977 gr
Hoogte product 8 mm
Lengte product 1.286 m
Breedte product 16.0 cm
Type(nummer) 147773
Merk Geen
Duurzaam Nee
Afmetingen uit verpakking
Dikte lamel 8.0 mm
Aantal m² per pak 2.058 m²
Aantal lamellen per pak 10.0
Breedte lamel (excl verbinding) 160.0 mm
Lengte lamel (excl verbinding) 1286.0 mm
Algemeen
Type artikel Laminaat
Kleurstaal Nee
Materiaal Hout (bewerkt)
Lijn Adeo
Afwerking Gemelamineerd
FSC-keurmerk Ja
PEFC keurmerk Nee
Soort materiaal HDF, Melamine
Vloermotief Plank
Uiterlijk
Kleurfamilie Wit, Grijs
Kleur Grijswit
V-groef Nee
Houtlook/houtstructuur Nee
Voelbare houtstructuur Nee
Vorm Plank
Glanstype Mat
Decor Tegel
Gebruik
Gebruiksklasse Intensief woongebruik
Geluidsreducerende onderlaag Nee
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Type vloerverwarming Warmwaterbuizen, Elektrisch snoer
Geschikt voor trap Nee
Geschikt voor vochtige ruimtes Nee
Antislip Ja
Type verbinding Klikverbinding
Legmethode Zwevend met klikverbinding
Leginstructies Niet iedere laminaatvloer wordt op dezelfde wijze gelegd. Lees daarom zorgvuldig de bijgevoegde leginstructie voordat je start met leggen. Dit voorkomt ook dat door verkeerd leggen je geen aanspraak meer kan maken op de garantie. Laat het laminaat in gesloten verpakking 48 uur rusten in de ruimte waar de vloer geplaatst wordt (op kamertemperatuur) en stapel de pakken vlak op. Zet de pakken nooit schuin tegen de muur, dan kunnen ze kromtrekken. Houd de luchtvochtigheid in je huis stabiel (50-60%). Een te hoge luchtvochtigheid zorgt ervoor dat de vloer te veel gaat uitzetten en omhoog kan komen.
Etiket informatie
Reviews worden geladen

Recent bekeken