close

Smeermiddelen & auto onderhoud Outlet

Met de onderhouds- en smeermiddelen van GAMMA kun je zelf jouw auto onderhouden en smeren. Door jouw auto goed te onderhouden en te beschermen van invloeden van buitenaf, verleng je de levensduur van jouw voertuig. Kom niet voor onverwachte verrassingen te staan en zorg dat je de basisproducten voor onderhoud en bescherming standaard in huis heeft. Voor al jouw basisproducten kun je terecht bij GAMMA.

Smeermiddelen voor jouw auto

Houd je auto in uitstekende conditie met de smeermiddelen van GAMMA. Je bestelt ze online of koopt ze in de bouwmarkt.

Loodvervanger

Dit additief is bedoeld voor loodvrije benzine en zorgt voor bescherming van de kleppen en klepzittingen waardoor de kans op slijtage vermindert. Als je auto langer stilstaat, verhindert het product ook afbraak van de brandstof in de tank. De loodvervanger lost volledig op in benzine en beschermt brandstof tegen oxidatie, zodat afzetting in de tank en het filter wordt voorkomen.

Kettingreiniger

Maak je ketting schoon met kettingreiniger van GAMMA. Na het ontvetten is het verstandig om de ketting zo snel mogelijk te smeren.

Oliepomp en oliespuit

Met een oliespuit kom je ook op moeilijk bereikbare plaatsen met smeerolie. Bovendien kun je de juiste hoeveelheid olie eenvoudig doseren.

Gun Gum

Hiermee kun je kleine en grotere gaten in het uitlaatsysteem en de geluiddemper permanent repareren. De pasta is extreem hittebestendig, waardoor een lekkage snel gedicht is. Bovendien is de pasta eenvoudig aan te brengen.