close

Tijdschakelaars Outlet

De tijdschakelklokken en tijdschakelaars van GAMMA zetten ongenode gasten die jouw woning willen betreden op het verkeerde been. Je kunt de verlichting - binnen of buiten - iedere avond op verschillende tijden automatisch aan laten springen als je niet thuis bent. In ons assortiment vind je analoge en digitale tijschakelklokken. Een stroomonderbreking? De batterij zorgt dat de schakelaar blijft werken. Tijdschakelaars met een beschermingswaarde van minimaal IP44 zijn geschikt voor buitengebruik.

Tijdschakelaar of tijdklok instellen

Met een tijdschakelaar kun je verlichting en elektrische apparaten op bepaalde tijden automatisch aanzetten, terwijl je niet thuis bent. Het instellen van een schakelklok is eenvoudig en staat duidelijk uitgelegd in de handleiding.

Digitale schakelklok

Bij GAMMA vind je meerdere digitale schakelklokken. Elektrische apparaten kun je op verschillende momenten automatisch in- of uitschakelen.

Inbouw tijdschakelaar

Een inbouw tijdschakelaar is netjes weggewerkt in de muur. ‘Klassieke’ tijdschakelklokken werken via het stopcontact en steken een paar centimeter uit.

Lichtschakelaars

Ook voor lichtschakelaars en ander schakelmateriaal ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment schakelaars.