close

Zaag accessoires outlet

In de bouwmarkt en online koop je verschillende zaagbladen die altijd passen op jouw zaagmachine. In het GAMMA-assortiment vind je wat je nodig hebt van de merken GAMMA, Piranha, Ferm, Bosch en Metabo. We hebben een cirkelzaagblad van chroom-vanadium, decoupeerzaagblad voor hout of metaal maar ook de meest complete decoupeerzaagbladset en figuurzaagbladset. Maak je keuze in de bouwmarkt of bestel online.

Cirkelzaagblad

Een cirkel zaagblad nodig voor je handcirkelzaag, afkortzaag of tafelcirkelzaag? GAMMA heeft een ruim assortiment zaagbladen met verschillende diameters en geschikt voor verschillende materialen.

Zaagbladen reciprozaag

Een reciprozaag kan door diverse materialen zagen zoals tuinhout, hout en metaal. Afhankelijk van waar je doorheen wilt zagen, kies je een zaagblad. Wil je bijvoorbeeld door hout zagen waar nog spijkers in zitten, dan zijn daar speciale zaagbladen voor te koop. Reciprozaagbladen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Bekijk nu GAMMA's aanbod.

Lintzaagblad

Een lintzaagblad is een lang zaagblad waarmee je door hout, kunststof en aluminium kunt zagen. Het zaagblad is een lang lint die je zelf op maat kunt maken en via een las weer kunt verbinden. De lintzaag is geschikt voor het zagen van grote hoeveelheden materiaal en wordt gebruikt door de ervaren doe-het-zelver.

Diamantzaagblad

Wil je keramische tegels zagen? Gebruik dan een diamantzaag die geschikt is voor harde materialen. Let er op of het zaagblad geschikt is voor droog of nat zagen. Vooral bij hardere tegels is het nodig om nat te zagen, zodat je voldoende kunt koelen.

Zaagblad slijpen

Het zaagblad op de zaagmachine kun je verwisselen. Soms omdat je in een ander materiaal gaat zagen of omdat het zaagblad bot is geworden. Zorg dat je altijd met een goed onderhouden zaagmachine werkt en met zaagbladen die goed geslepen zijn.

Trespa zaagblad

Een Trespa zaagblad is geschikt voor het zagen van Trespa platen. Een gewone houtzaagblad is hiervoor niet geschikt. Gebruik hiervoor een metaalzaag in je decoupeerzaag waarmee je ook door staal en ijzer kunt zagen. Metaalzagen hebben namelijk een fijne vertanding, zodat je een strakke zaagsnede krijgt.

Zaagblad kopen

Welk zaagblad kopen voor welk materiaal? Voor hout gebruik je een non-ferro zaagblad. Kies voor een grove vertanding wanneer je betonvezelplaten gaat zagen. En kies voor een fijn zaagblad wanneer je laminaat, kunststof of triplex gaat zagen.

Bosch en Metabo zaagblad

In de online winkel en de bouwmarkt vind je zaagbladen en zaagbladstes van de merken Bosch, Ferm, Piranha en natuurlijk GAMMA.