close

Plankdragers & steunen Outlet

Met een plankdrager kunt u een losse plank aan de muur bevestigen. GAMMA verkoopt plankdragers in verschillende stijlen en formaten. Met een plankdrager kunt u ook een kast helemaal naar uw eigen smaak en wensen maken. De plankdragers van GAMMA zijn solide en zorgen ervoor dat uw spulletjes veilig op hun plek blijven staan. Waar u ook een plank wilt installeren, GAMMA heeft de drager die past. GAMMA heeft ook een ruim assortiment wandplanken.

Plankdragers en ophangsysteem planken

Er zijn verschillende manieren waarop u een plak kunt ophangen. Kies voor plankendragers of plankbeugels als ophangsysteem.

Plank ophangen?

Als u planken gaat ophangen is het belangrijk dat u het juiste bevestigingsmateriaal gebruikt. U vindt alle soorten bevestigingsmateriaal in de bouwmarkt.

Schapdragers

Wilt u zelf een kast maken met schappen, dan kunt u hiervoor schapdragers of kastplankdragers kopen bij GAMMA. Zo weet u zeker dat al uw spulletje netjes op hun plek blijven staan.

Onzichtbare plankdragers en blinde plankdragers

Sommige plankdragers hebben een dusdanige constructie dat u ze blind kunt monteren. Er zijn zelfs plankdragers die onzichtbaar zijn na het monteren van een plank of schap.

Plankdragers zwart

Bij GAMMA vindt u diverse plankdragers; transparant, metaal, hout, wit, zilver of zwart. Er zit er altijd wel een bij die past bij uw interieur, uw smaak en de plank die u wilt monteren.

Duraline plankdrager

GAMMA heeft een groot assortiment plankdragers van het merk Duraline. Ook daarbinnen heeft u de keuze uit diverse stijlen, materialen en kleuren.