close

Steigerbuizen en steigerhout Outlet

Steigerbuizen kopen bij GAMMA

Zelf een tuinmeubel of stoere tafel maken met steigerbuizen die je bij GAMMA koopt. Hiermee creëer je een industriële en eigen look. GAMMA verkoopt steigerbuizen en de bijbehorende accessoires zoals buiskoppelingen, hoekstukken, kniestukken en zwenkwielen. Zo kun je je fantasie uitleven en direct zelf aan de slag. Doe het zelven met steigerhout en steigerbuizen is populair. Maar zelf een steigerbuizen kast of een kapstok van steigerbuis. Bekijk ons ruime aanbod in de bouwmarkt of bestel online.

Maak meubels met steigerbuizen

Je geeft je interieur of tuin een stoere look met steigerhouten meubelen. Ga naar de GAMMA bouwmarkt voor steigerplanken en steigerbuizen of bestel online en laat het materiaal thuis bezorgen. 

Steigerbuis kapstok

Een steigerbuizen kapstok kan tegen een stootje dankzij het robuuste materiaal. Bovendien kan het aardig wat gewicht dragen. Mooi en functioneel.

Steigerbuizen kast

Een steigerbuizen kast is een eyecatcher in elke woning. Maak zelf een kast van steigerpijp en steigerplanken, helemaal op maat en naar eigen wens. 

Steigerbuis tafel

Je maakt je steigerhouten tafel helemaal af met een onderstel van steigerbuizen. Zo krijgt je eettafel een extra stoere uitstraling. 

Steigerbuis koppelingen, hoekstukken en kniestukken

Buiskoppelingen, hoekstukken en zwenkwielen. Noem het maar. GAMMA heeft allerlei accessoires om steigerbuizen meubelen in elkaar te zetten. 

Bij steigerbuis horende zwenkwielen

Je wilt een eettafel die je makkelijk en snel kunt verplaatsen? Dan is een steigerhouten tafel op zwenkwielen ideaal. Steigerbuis kopen of accessoires nodig? Kom naar de GAMMA bouwmarkt of bestel online.