close

Gordijnrails Outlet

Gordijnrails zijn flexibeler dan gordijnroedes, je kunt er een grotere afstand mee overbruggen en ze stellen je in staat de gordijnen vlot open en dicht te schuiven. GAMMA heeft verschillende gordijnrails, wit, rvs of aluminium. De meeste rails kun je snel online bestellen. Gordijnrails ophangen is ook nog eens zeer eenvoudig. Doe je het toch liever niet zelf? Je kunt je gordijnen laten ophangen door GAMMA montageservice.

Gordijnen ophangen

Om je gordijnen op te hangen, kun je kiezen uit gordijnrails of een gordijnroede. Beide hebben hun specifieke eigenschappen, voor- en nadelen.

Gordijnrails ophangen

Het ophangen van gordijnrails is relatief eenvoudig. Een gordijnrail kun je ook aan het plafond bevestigen zodat het gordijn echt strak langs het plafond loopt.

Uitschuifbare gordijnrails

De standaard gordijnrail ken je waarschijnlijk wel. Maar er is meer mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een dubbele gordijnrail als je een transparant gordijn wilt combineren met een overgordijn of een uitschuifbare gordijnrail die je gemakkelijk zelf op de juiste lengte monteert.

Gordijnrails buigen en gordijnrails bocht

Soms moet een rail een bocht maken. Met het juiste gereedschap kun je zelf de gordijnrail buigen, maar je kunt ook kant-en-klare gordijnrails bocht kopen.